Općenito > Generalno o skuterima
moj prvi skuter
matrix.p:
evo ljudi...imam 15,5 godina uskoro polažem za skutetr i kupio bi si neki....sad vidim da se vi tu kužite u skutere pa mi vi recite koji je vama najbolji...i tako sve onak što znate...do 50cc...i da je do 20000kn a ako može i manje super...znači do 20000 ali što manje to bolje....za oko su mi zapali gilera runner sp 50 special, yamaha aerox replica, aprillia sr 50 r, derbi gp 1 opne, i piaggio nrg power...sad koji je vama najbolji i ako ima neki drugi da mi ga preporučite....unaprijed hvala......
pozdrav!!!!!
seba:
kao prvo moras se predstavit,kao drugo ima puno takvih tema pa potrazi malo po forumu,a kao trece sve skutere koje si nabrojao svi su super. koji god uzmes neces fulati. ja bi ti preporucio da kupis onaj koji ti se najvise svidja
Drnda:
otidji lijepo u dican za odredjeni skut i probaj kako ti koji odgovara za polozaj i sve sto ti je vazno, svi ti skutovi su super,a ja bi od odabranih uzeo NRG ili SR, a sve osim aeroxa su piaagio motori znaci u potpunosti isti samo plastike drugacije.. a aerox ti je potpuno drugaciji tip masine od piaggia, tj to je minarelli...
matrix.p:
--- Citat: seba - 28 Siječanj, 2009, 22:02:05 ---kao prvo moras se predstavit,kao drugo ima puno takvih tema pa potrazi malo po forumu,a kao trece sve skutere koje si nabrojao svi su super. koji god uzmes neces fulati. ja bi ti preporucio da kupis onaj koji ti se najvise svidja
--- Kraj citata ---
evo da se predstavim ja sam mislav kao što sam napisao imam 15,5 god i uskoro polažem za skuter živim u vukovarsko-srijemskoj županiji...i to je to...hehe
iii hvala vam što ste mi odgovorili....
i da gledao sam po forumima ali kad se odlučim za jednog npr meni je najbolji gilera special ali kad se kao odlučim njega želim pročitam na jednoj temi da ne valja i bla bla bla i tako...tak da sad uopče ne znam koji da uzmem
ivan007:
ma moras se prestavit u rubriku odgovarajucu gdje je prestavljanje :jerk: pa onda dalje pitas sta zeli al ajde novi si p oprastamo :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju