Općenito > Generalno o skuterima
moj prvi skuter
SlowRider:
Ja uvijek gledam da su mi dostupni rezervni dijelovi, ne patim od toga da imam skuter kojega "svi" imaju.
igor27:
vozim ranerico ali moj prijedlog derby gp 1........ :headbang:
matrix.p:
--- Citat: veky402 - 29 Siječanj, 2009, 15:07:53 ---Bok...vozim ti TGB-a 303, skut je dobar ali nemoj ga kupovati...
...Razlozi:...
...jako teško doči do tuning djelova. :sad3:..kod nas skoro nigdje :help:...
...rezervni djelovi skupi u ..... :'(
...plastike skupe da i ne govorim...npr. ja sam slupo svojeg trebam 4 nove plastike i koštat će me 2700kn...s tim da mi kod repa ljeva plastika košta 1300kn...sa naljkama...bez njih 1050kn :sad1:...
...potrošnja mu je malo veča...od svih ostalih :drunken_smilie:...
...o servisu da i ne govorim, ako ti se nešto pokvari zna so odvuči servis i do pola godine...čak godinu...npr. mom kolegi zaj#bo fergazer...bio na servisu i nisu mogli nabavit fergazer 9 mj...onda se razj#bo i kupio je novi sam u roku 2 tjedna...
...ukratko skuter nije loš ali nemoj...rađe kupi baotiana :notworthy: :headbang:...(šala)...
...moj izbor bi bio aprilia sr 50...meni prvenstveno jer mi je najljepši...
...pozzz...
--- Kraj citata ---
hvala tebi a i svima na odgovorima...i sad znam da tgb ne dolazi u obzir..... :toothy10: :laughing6:.....a po meni je najljepči peugeot ali....ne znam koji je najkvalitetniji i najbolji....kužite????? :dontknow: :help: ???
Biker(ss):
e prijatelju slušaj sad.. oba imamo 15,5 godina :icon_biggrin: vozim 4 motora...baotain,sf2, onaj s brzinama na ručku, i na nožnim brzinama...
od onih koji si ti spomenuo rekao bi NRG...jer ga prijatelj iz sunje ima i bez blokada ide 105 :jerk:
po kvaliteti je isto poznat runner....ali su se 3 strgala u mojim rukama
ostlao :dontknow:
ja ti preporučujem speedfight2(ako ga ima jer je došao 3)
meni je O D L I Č A N....super leži na cesti i nema kvarova, samo pali toči i vozi :frajer:
prijateljev sf je star godinu...ali ovog ljeta je prešao 5347 km...bez ikakvih problema, svječicu nije zamjenio,skinuo je jednu blokadu i ide 75 po ravnom...servis, dijelovi...sve imaš u blizini tako da ti ja preporučujem sf2, stabilnost,kočnice,snaga :headbang:
evo pa malo vidi..možda se odlučiš i za jetforce C-tech
http://www.peugeot->>>reklamiranje
te-te-ac:
bikeru daj nemoj coveka nasmijavat ghahahaahhaha
sta god uzmes sve je kvalitetnije od pežoa :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju