Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
@invanm imam ja planu uzeti yasuni R-a ali nemam još para za njega, pa će zx poslužiti za sada....na kvačilu su trenutni bijeli federići i serijski centralni (ali imam i bijeli centralni za staviti) sa probam s njim?kontam da ću pon otići uzeti role tako oko 6,0 možda 6,5 ako imaju...joooj samo da mi krab dođe da mogu to početi štelati.....svi prijedlozi su dobrodošli....
eo napokon sklopio sve plastike na scoot i malo postezao šarafe koje sam uspio naći.....hehe....upalio i nešto počeo trokirati pa u iberturažu pa neće upaliti....na kraju poludio i uvezem ga u garažu kad ono sa privremeng tk karba curi gorivo....e reko jeb....ti sve...joj jedva čekam da dellorto stigne....slike su na kompu samo ih moram resajzirati....
i ja se nadam.....dakle trenutni setup je - malossi gus 70ccm AC na prvoj specijali - karburator dellorto 20,5 dizna 88 ( uskoro bude 80 ili 82 ) - odblokani cdi - multivar sa rolicama 8,5 ( uskoro 6,0 ili 6,5 ) - serijsko kvačilo sa bijelim federićima i serijskim centralnim - auspuh zx ( kada bude bilo para yasuni R )