Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
eo i ja napokon sjeo na scoot i vozi ! Dakle na scoot nisam stavio stage6 pro auspuh jer ga jednostavno nemam živaca štelati pa se vozam na serijskom spuhu i na mješavini rolica 6,2 i 7,0....kontam da onda trebam kupiti 6,8g to bi bila neka sredina....a ako mi dopizdi zamjenim se za spuh pa uzmem nešto manje brutalnije od tog stage6...budem postao i neki filmić (sam da mi se remen razradi) super je dok se ne zagrije a onda polako.....Oče se netko mjenjati?!?!?! hahahah
šta je mjenjao stage6 pro za pro replicu ?? @Lazo za taj spuh treba izvadit rolice van da bi isao jer tad ima najvecu snagu
a dobro imas replicu stavi krumpire u vario
Nisam još ni stavio "novi" spuh dakle sad je u igri stage6 pro replica.....ima se što raditi još na njemu.....za početak farbanje topa i mjenjanje one "gumice" između topa i tjela spuha otišla je od temperature....Lazo nadam se da se nisi vozio dugo kući, ali rekao sam da se taj spuh ne može samo tako staviti....tu je potrebno doooosta štelanja, ali jači od njega NEMA za peugeota! Osim nekih kemija...
e kak si ti imao podešenu deltu na pro replici?ono na kojem su zubu bili federići?kako su utezi bili donji postavljeni?koji centralni?i koje boje federići?e da i koje rolice si imao......hvala.....
hahaha nije ti loša politika...ako ne valja popravi! Kod laze su crveni federi na pola onih zubaca, a tako nekako ču i ja sa plavima malo ih popustiti ili malo dotegnuti!P.S. plavi i crveni su najtvrđi frderi
koliko znam crveni su najtvrđi...
Govoris o Delti?Nisu.Oni su najmeksi u MHR paketu. Tvrdji od njih su plavi, a crni su najtvrdji.