Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: DRALE zamjenio radilicu od SP-a za večeru(lazanje)  (Posjeta: 10038 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
DRALE zamjenio radilicu od SP-a za večeru(lazanje)
« : 23 Siječanj, 2009, 13:35:38 »
Čovječe,probudim se neki dan,upalim bla-blavizor,kad ono Darijo Brzoja kenja kako će narednih dana temperatura porast za 10-15 stupnjeva...... :o .......ne mogu da vjerujem,pa tek sam uzeo novi bijeli BURTON bord i bijele buce(zlatni vezovi još uvijek aktualni),zgazio sam tek par polarnih vjeverica i nekakvih furbya,nisam se ni izgušto sa šnjim......sredim se,sjedam na koleginog SP-a 180(neću valjda svog vozit po bljuzgi i hladnoći bokte),odem na DILJ brdo(nije platak al može proć) i krenem bordat......nakon što sam se cijeli izlomio(prepisat ću sve svoje motore onoj koja me dobro izmasira) i gadno razočarao jer nisam ništa pregazio s BURTONOM,sjeo sam na koleginog SP-a i zapalio prema kvartu.....stojim na semaforu,taktovi odzvanjaju,kad odjednom ŽBAM! i motor se ugasi....skočim na kurblu,kurbla ni da bi!!!!!...ajmo lijepo BURTONA pod mišku i u kvart......došao kući uzeo alat,skinem dekl,misleći možda se varijator odšarafio i zablokiro radilicu,al ništa,sve na svom mjestu,radilica ni da bi....skinem svjećicu,isto,skinem kapu,pa cilindar,ne mogu da vjerujem,i klip i cilindar bez greške....ovo je već teža matematika za mene,uzmem mob i nazovem svog prijatelja MATIĆA,jer on kako se razumije u šarafanje trebo je ić za mehaničara,i kažem mu da odmah dolazi do mene.....frend je ubrzo došao u svojoj novoj WRANGLER majici koju je izlihvario od KRIKSA,reko mi da skinem plastiku preko magneta,što sam ja i uradio.....on je onako kuulerski kao CLINT EASTWOOD stavio ruku na magnet,procimo ga gore-dolje,lijevo-desno,i hladno odgovorio:"Prijatelju,to ti je to,tebi su otišli ležajevi radilice,a i radilica je popila kavu!".....počeo je kenjat kako on ima specijalan alat za vađenje radilice i upresavanje ležajeva i ako hoću da će im on to promijenit za 100evra....samo sam ga pogledao svojim prodornim pogledom,koji si je on protumačio u stilu glup si,da imam 100evra ne bi se družio s tobom,te sam ga samo zamolio da napusti dvorište dok nisam otišo po ročicu i krznariće.....sav izbediran,počeo sam razmišljat šta ću sad,kako frendu popravit motor?!saberem se uzmem pare iz šteka,i krenem kod svog najboljeg prijatelja Matušenskog,koji inače ima najvejrniju zaručnicu u gradu a cura predobro slaže deke,u moto centar i pitam ga jel ima ležaje i semeringe za sp-180,a on samo odgovori NE RADIM!!!!!šta ćeš sa ljakseom,produžim do svog drugog frenda DENISA u njegov moto centar, i zatražim isto ležaje i semeringe,te da mi provjeri cijenu nove radilice(1400kn,znači tražimo polovnu)on u skladište i donosi mi 1 ležaj i 1semering :headbang:
reko do jaja brate,a on me krene izbrijavat da sad uzmem 1 ležaj i 1 semering kod njega a druga dva da potražim dalje....nije mi ga se dalo povrijedit te sam samo kuulerski izašao iz trgovine.....sav izmalerisan,duboko razočaran u život,besciljno sam hodao ulicama grada i činilo mi se da mi se svaki prolaznik podsmjehuje,kad me iz crnih misli trgne spoznaja da DRALE možda ima radilicu od SP-a!sav sretan dam petama vjetra i doletim do njegove kuće....ding-dong,pozvonim par puta al nitko ne otvara.....učinilo mi se,da čujem neke glasove u glavi opet,al na svu sreću nisu bili glasovi,bio je to drale i bogaro je i govorio neke teške riječi....primaknem se iza ćoška,kad ono,drale sav izbezumljen pokušava očistiti mrlje od iznutrica sa svog bijelog BURTON BORDA,al mu to baš i ne ide....kulturno ga pozdravim,a on će meni šta je šta si trebo,dolaziš kod mene samo kad nešto trebaš,mrzim te,uvijek si imao lijepšu kosu od mene i počastio me s još nizom uvreda....kad je svršio,pitam ga jel ima možda radilicu za SP-a,on kaže da misli da ima i ode u bajticu....sav zadovoljan izlazi sa šnjom u rukama i kaže eo ti,pogledam ja radilicu,a radilica bez greške,nit ima lufta,navoji odlični,sve 5 samo reno 4!pitam kolko love on kaže 400kn za mene!pitam ga jel bi se mogli šta dogovorit a on kaže šta se imamo dogovarat daš 400kn i nosiš je!pitam jel bi išlo za 300kn,a on će meni ma ni ćut,ona meni ne traži kruva,ak ti je puno kupi novu i ostale klasične priče okorjelog lihvara.....iz principa nisam uzeo radilicu i samo sam išetao iz njegove avlije i uputio se u pravcu kvarta,opičio dijagonalu preko školskog i za cenera sam bio u svom poznatom prirodnom okruženju-KVARTU!!!!prolazim pored budice,kad ono ispred nje DEKY,BENIKA,GOGO,ACA  I PALE the ŠTEKER......sjednem na svoju gajbu od pepsya i krenem snimat situaciju,i odmah skužim razrađenu taktiku,koju sam već vidio već barem 100puta....DEKY i GOGO pokušavaju šarmiranjem,odvuć pažnju prodavačice i kažu jo,dobar dan teta marina,kako ste,mi bi htjeli colu od 2litre i čips od paprike.....prodavačica im krene davat robu,a deky kaže joj nemojte tu hladnu iz frižidera,boli me grlo dajte nam onu što nije bila u frižideru.....prodavačica je krenula u drugi dio budice po colu,a u tih 5 sekundi prednosti napravljen joj je manjak robe u vrijedosti cca 300kn!uspio sam samo razabrat ruke i prste kako lete po pultu i po unutrašnjosti budice i dobacit im alo jazavci,zaboravili set lapit onu ronhil plastičnu tacnu za sitniš....,žena im daje robu i kaže 19kn.....BENIKA daje 2cenera i kaže u redu je,kusur vam ostavljam za šminku,iako vama ne treba šminka jer ste prirodno lijepi(bokte!!!!)....za par sekundi HOMEBOYZI su bili na gajbama i iz svoji JUNKYE jakna i džepova vadili plijen....bilo je svega-čokoladica,bijela maša,grickalica za nokte,motopuls,smokvin list,žvakaće,a našao se i jeda RED BULL,koji sam ja zaplijenio da ga mogu zbuksat u jaknu i subotom navečer se kerit sa šnjim u disku(drale jel ti ovo zvuči poznato).....a ograničeni PALE je moju zajebanciju doslovno shvatio i uzeo tu ronhilovu pepeljaru,zbog čega je dobio šamarčinu iz 2 razloga-jer je glup i lakom,a i ja sam autoritet u kvartu!!!!krenulo je ruganje i tračanje,deky je listao smokvin list i uzbudio se kad je vidio osobni oglas u kojem starija žena,nezasitna u sexu traži mladog žigola obrijanih prsa,te je manijak slijepio iza budice stranice sa oglasima,a aci se digo i svi smo shvatili zašto ga trebice po kvartu rugaju da ima glavić ko sijalicu!!!!!i dok je vrijeme odmicalo,osjetim da mi NOKIA N95 ZVONI DŽEPU MOJE KUUL junkye JAKNE....pogledam displej,kad ono zove me DRAŽEN HUBER,javim se i kažem EJ,NEMAM!a on će-ne bi vjerovao,ne treba mi ništa,di si šta ima,sorry što sam bio g#vn% prema tebi,kao svijet mi se raspada,starci se stalno svađaju,buraz mi je u vezi sa wampire girl i još pun k,arc kukavica.....kažem skrati i prijeđi na bitno,a on pita jel sam još zainteresiran za radilicu i išla bi za 300kn!premda sam imao pare,lihvar kakav jesam,reko sam mu da sam imao 300naku ali dok sam se vraćao u kvart stao sam u studio 54 i tamo si za 100kn kupio JEAN KLEBERT kremicu za peeling.....nakon šo se par sekundi predomišljao,kaže ajd dobro može,dolazim do kvarta za 5 min,ja mu kažem iza budice sam a on samo kaže A VAU!za par minuta ulice kvarta je počeo pilit rezonantni zvuk remusa,super kuul nabrijane narančaste draletove opel corse iz 88.tuned by kruno zetović.....sav sretan izlazi iz corse,zadovoljno trljajući ruke i ponavljajući ajmo kiza,ajmo ajmo.....dao mi radilicu,ja njemu pare a on sav sretan kaže a večeras vodim curu na večericu,neke lazanjice a rođo kaki smo.....POUKA OVOG TEKSTA NIJE NIKAKVO ŠIRENJE SA BURTONOVIM I OSTALIM FENSY STVARIMA,i molim da likovi sa kroničnim nedostatkom humora jednostavno zaobiđu ovaj post,VEĆ ČINJENICA DA SE SA DRALETOM ISPLATI TRGOVAT!OSTALO MU JE DOSTA DIJELOVA OD NJEGOVOG SP-A,NE NA KOMADE VEĆ NA DESETKE,A IMA I DVOTAKTOLA NE NA LITRE VEĆ NA HEKTOLITRE,PA AKO KOME ŠTA FALI,NEK ZNA KOME SE TREBA OBRATIT!!!!...........šta sam ja sad htio...e da da...završit post sa STAY TUNED!
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline Drale

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkulja
  • MojSpuh: De uzmi mu mobitel....
Odg: DRALE zamjenio radilicu od SP-a za večeru(lazanje)
« Odgovori #1 : 23 Siječanj, 2009, 14:21:37 »
ahahahahhahahahahha nebi ovo cito ali evo došao sa platka i zapalio pljugu i sad sam si duvnjak pa procito... do jaja..... ocekujem GLUPE komentare a ti kiza stay tuned i cekamo još.....
Sta sam ja tebi reko za tvoje ponašanje??

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #2 : 23 Siječanj, 2009, 14:40:45 »
ti stvarno imas viska slobodno vremena :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Offline doc-sr150

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: velika gorica
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: Caberg
  • MojSetup: 180ccm tuned by SRT-TEAM
  • MojSpuh: ser+34 tuned by SRT-TEAM
« Odgovori #3 : 23 Siječanj, 2009, 15:00:05 »
 :laughing6: :laughing6: :laughing6:lud si ko šiba,svaka ti čast :notworthy:
Jel se ti pucaš sa čime??? Ne sve je serijsko..

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
« Odgovori #4 : 23 Siječanj, 2009, 15:06:54 »
:laughing6: :laughing6: :laughing6:lud si ko šiba,svaka ti čast :notworthy:
Uglavnom ovo je kvartovska spika tak da treba skužiti, ali ko ima i malo smisla za ruganje i sprdanje ekipe skontati ce neke stvari...

rossi kralj će garant skužiti, on je kralj... stay tuned

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #5 : 23 Siječanj, 2009, 15:13:29 »
haha koji carevi... e ja sam piso od smijeha kad sam citao... :toothy12:

Offline franjo-mesaroš-bronx

• forumski pješak
  • *
  • skupljam boce sa debelom k?erkom
  • Mjesto: vk-bronx
  • Moj Skuter: yamahu r125
  • MojSetup: free willy
  • MojSpuh: malezzio
« Odgovori #6 : 23 Siječanj, 2009, 15:19:47 »
i ja sam riknuo.....kiza je autoritet u kvartu,shock-show čovječe! :toothy10: :binkybaby:
vijaaaaaaaaaaaj!!!!!!!
uuuhhhuuuuuuuhhhhhhhhh jezo!
?eš ti mene u?it!
ovo treba apcigovat! jesi mi ti ženu pogodio kruhom u adama?

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #7 : 23 Siječanj, 2009, 15:25:28 »
e kiza jel istina da si ti diktirao a baka ucila pisat na tastaturu ??  :laughing6:

e cim se nade nekog ajmo rec slobodnog vremena moram vidit ovu azdaju od coveka  :toothy10:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #8 : 23 Siječanj, 2009, 15:25:50 »
hahh dugo sam i citao a koliko ti je tek trebalo da napises ovo hahahha legenda si... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Drale

• forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
« Odgovori #9 : 23 Siječanj, 2009, 15:46:09 »
e kiza jel istina da si ti diktirao a baka ucila pisat na tastaturu ??  :laughing6:

e cim se nade nekog ajmo rec slobodnog vremena moram vidit ovu azdaju od coveka  :toothy10:

Ljepotan je, nema šta, KIZA, NJOKA I DADO se stalno vozaju u krajzleru 300 M i ako vidis ih to su oni samo vići za njima i to je to....

A i bude ko šustića i krznarića, dodje tu i hardi i vida, a ako dodje i karabalic to je ekipa nama šta... Šile je boss klana, a elvir i elez isto tu budu.. Luka takodjer, uvjek kao nabi$ naravno...

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #10 : 23 Siječanj, 2009, 16:53:08 »
de kiza je ljakse..vratit ću ti variomat i nemoj mi se više obraćati,ispo si pica i dobit ćeš ga nazad :jerk: :jerk:

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #11 : 23 Siječanj, 2009, 17:18:12 »
te je manijak slijepio iza budice stranice sa oglasima

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
aj priznaj, kolko si ovo dugo tipko ? :D
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #12 : 23 Siječanj, 2009, 17:19:12 »
sat vremena ipak je lik svršio ekonomsku školu.... :laughing9: :laughing9:

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #13 : 23 Siječanj, 2009, 17:36:43 »
kiza kralju  :headbang: :headbang:

vrijedilo je citat ,bas ste carevi  :toothy9: :toothy9:

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #14 : 23 Siječanj, 2009, 18:21:17 »
Ne mogu vjerovati da sam se natjerao da ovo procitam, ode 10 min moga života u kura..c..

Inace, vidim da je nekima dosadno u životu  :icon_biggrin:
taj sam

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #15 : 23 Siječanj, 2009, 20:53:08 »
niste normalni..hahahahaha  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

a jesi se raspisao...  :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Frajer pere zube petardama ...

Offline I.D.I.O.T.

• forumski biciklist
  • e Kiza dobro je!
  • Mjesto: bELISCE
  • Moj Skuter: Yamaha R6 recesija edition
  • Moja Kaciga: I. Kiflica (25)
  • MojSetup: LOL, kit na R6!!! pa nije to SXV550
  • MojSpuh: ipak je Wings zakon
« Odgovori #16 : 23 Siječanj, 2009, 21:52:29 »
kad pocmes citat nemos stat

hahahaha jel to pises ovak kad se mal opustas uz plodove zemlje

car si    :headbang:
fakin hondoholichar!!

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #17 : 23 Siječanj, 2009, 21:56:56 »
svaka cast kiza,bas nemas sta radit

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #18 : 23 Siječanj, 2009, 22:02:37 »
Kako ti se da toliko tipkati? :icon_biggrin:

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
« Odgovori #19 : 23 Siječanj, 2009, 22:44:11 »
Covjeku je valjda dosadno u ove hladne i kisovite dane,pa se umjetnicki izrazava :icon_biggrin:
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja