Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: školska zadaćnica, znate ono? hehe  (Posjeta: 5183 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
školska zadaćnica, znate ono? hehe
« : 22 Siječanj, 2009, 23:33:23 »
evo danas u ladici naso svoju "skolsku zadacu" (one zadacnice sto se pisu iz hrvatskog)i jednu od kolege naravno iz tehničke... ono iz hrvatskog, znate  ;D ;D ;D... inace to meni nikako nije islo... jbg. nisam imao nikakve inspiracije, pogotovo kad ti da temu neku da neznas ni sta znaci  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: kao npr. ova sto sam ja tada uzeo... ja dobio 1 a on koliko vidim 2

p.s. malo mi je frend pomogao sto se vidi u par rijeci koje je on napisao  :laughing7: :laughing7:

(297 KB)

(76 KB)
« Zadnja izmjena: 24 Siječanj, 2009, 12:01:07 mhr-team »
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: školska zadaćnica, znate ono? hehe
« Odgovori #1 : 22 Siječanj, 2009, 23:35:24 »
" volim dobre aute i prostituke" :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline mhr-team

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 22 Siječanj, 2009, 23:37:30 »
" volim dobre aute i prostituke" :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zaboravio si striptizete i konobarice, hehe  :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #3 : 22 Siječanj, 2009, 23:48:03 »
sto ono pise crvenim slovima lijevo skroz , to opisna ocjena ili nesto... takve su slicne i u mene... barem 3 jedinice i koji neopravdani dobijem :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #4 : 23 Siječanj, 2009, 00:35:36 »
jooooooj nemoj frende zadacnice spominjat,imao sam nocne more od njih...jbt sastavim doktorsku zadacnicu,dobijem 2,par puta za redom...uzmem od frenda koji je dobio 5(kod druge profe koja je dost stroza od moje) i ja dobijem opet 2-a bila ista tema :laughing6: nastrebam lektiru napamet 3 stranice A4 formata dobijem 3-4 il 4 ovisi kako kad....e profa mi nije tjela dat vecu ocjenu da ga jebes...jedva u prvoj godini imao 4 i kasnije sam reko da me boli kita za hrvaCki ionako mi nece nikad u zivotu trebat,poslje imao 1 il 2 redovito :laughing6: :laughing6:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline mhr-team

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 23 Siječanj, 2009, 00:44:01 »
ja sam jednom imao 5 iz hrvatskog, al to kad se kćerkica od profesorice zanimala za mene :laughing7: :laughing7:, onda poslje spao na 4, al ove zadaćnice su mi bile što ti kažaš noćna mora, nisam znao nikako, pa onda napisem glupost bar da se ljudi malo nasmiju ak nista drugo, a od 1 manje nemogu dobit tak da ono, super :icon_thumright:

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #6 : 23 Siječanj, 2009, 00:51:48 »
hehe meni svaka ocjena iz zadacnice je bila 4,5 ....uvijek sam imo mastu i smisao za pisanje toga,pogotvo ako je tema kakva da treba pametovat..uvijek je bilo 5 :) :) ne nisam streber da nebi pomislili :D uvijek sa 4 prolazio :D zlatna sredina neka :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline ..::IVKULJA::..

• forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #7 : 23 Siječanj, 2009, 00:52:47 »
je al problem je u tome sto su moji radovi u osnovnoj svih 8 godina isli na drzavna,a cim sam doso u srednju nemos vise od 2 dobit...pa onda profa procita onu zadacnicu za 5 pa mi dodje da se smijem na sav glas... a ja bio klosar teski pa je garant mislila njemu netreba vise od 2
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Iva

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Ženski
  • kissssi :)))
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Forum za sve
  • Mjesto: Bedekov?ina
  • Moj Skuter: Sym Orbit 50
« Odgovori #8 : 23 Siječanj, 2009, 11:20:01 »
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: ja sam uvijek svoje morala čitat pred razredom  :'(

Offline pupi_sf2

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: sp
« Odgovori #9 : 23 Siječanj, 2009, 11:30:16 »
ja u zadnjoj zadacnici napiso pjesmu od baruna i dobio tri petice  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Runner sp 50
  • Moja Kaciga: Nolan n62
« Odgovori #10 : 24 Siječanj, 2009, 11:46:45 »
Care...ovu drugu zadaćnicu je napisao moj kolega.....sjedi ispred mene........zbog te zadaćnice je dobio ukor pred isključenje iz škole...... i odlazak psihologu.....na riješavanje mentalnih testova.......sve je to smiješno i fora....ali lik je gadno izgorio zbog toga......
sto ono pise crvenim slovima lijevo skroz , to opisna ocjena ili nesto... takve su slicne i u mene... barem 3 jedinice i koji neopravdani dobijem :laughing6: :laughing6: :laughing6:
tamo sa strane piše : Zadaćnica u kojoj dominiraju patološki bolesna razmišljanja !!
« Zadnja izmjena: 24 Siječanj, 2009, 11:49:40 interceptor »
BRZINA JE SAMO PITANJE NOVCA

Offline mhr-team

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 24 Siječanj, 2009, 12:01:48 »
Care...ovu drugu zadaćnicu je napisao moj kolega.....sjedi ispred mene........zbog te zadaćnice je dobio ukor pred isključenje iz škole...... i odlazak psihologu.....na riješavanje mentalnih testova.......sve je to smiješno i fora....ali lik je gadno izgorio zbog toga......
tamo sa strane piše : Zadaćnica u kojoj dominiraju patološki bolesna razmišljanja !!

ma kolega kralj.... to se sam kod lenićke moglo tako... nigdje više... :headbang:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #12 : 24 Siječanj, 2009, 14:04:16 »
Tomu ko je to pisao treba profesionalna pomoć!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #13 : 24 Siječanj, 2009, 21:25:32 »
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: tek sada skuzio, lik je dobio 2 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #14 : 24 Siječanj, 2009, 22:34:39 »
U pomorskoj skoli Bakar je bilo svega i svacega, i samo cu rec da mi od frenda brat ima sada preko 25 godina i da ima nekad nocne more...
tj, ima jos uvjek jedan profesor iz matematike, radi tu vec 35 godina, predavao je i nekim profesorima koji sad predaju, i rusio starog od frenda, rusio dosta njih, od frenda brat je isao u tu skolu preko 6 godina, na kraju je preko centra zavrsio, dan danas ima nocne more nekad od tog profesora...al ozbiljno...

Offline doc-sr150

• maxi forumaš
  • Mjesto: velika gorica
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: Caberg
  • MojSetup: 180ccm tuned by SRT-TEAM
  • MojSpuh: ser+34 tuned by SRT-TEAM
« Odgovori #15 : 24 Siječanj, 2009, 23:28:51 »
imo bi i ja da sam išo 6 godina u srednju.... :BangHead: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Jel se ti pucaš sa čime??? Ne sve je serijsko..