Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ni meni nije bas bajna situacija oko plovka.Isto je bivsi vlasnik carobirao nesto oko njega i ona guma mi ne dihta uopce tak da cu morat si dat malo vise truda da to dobro zadihtam jer u igri je pol litre benzina koje manje mogu zbog toga natocit a posto je rezervar mali tih pol litre puno znaci.
Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:40:26ni meni nije bas bajna situacija oko plovka.Isto je bivsi vlasnik carobirao nesto oko njega i ona guma mi ne dihta uopce tak da cu morat si dat malo vise truda da to dobro zadihtam jer u igri je pol litre benzina koje manje mogu zbog toga natocit a posto je rezervar mali tih pol litre puno znaci. Suosjecam s tobom..i meni je takva situacija bila..
Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:48:46Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2009, 22:40:26ni meni nije bas bajna situacija oko plovka.Isto je bivsi vlasnik carobirao nesto oko njega i ona guma mi ne dihta uopce tak da cu morat si dat malo vise truda da to dobro zadihtam jer u igri je pol litre benzina koje manje mogu zbog toga natocit a posto je rezervar mali tih pol litre puno znaci. Suosjecam s tobom..i meni je takva situacija bila.. Probat cu rjesit to nekak.A ak ne uspijem vodim Mihu i tebe u McDonalds na rucak a ti mi rjesis plovak.
Rijesim ja i mihaelu ak treba ni problem Dogovoreno..probaj onda ne rijesiti..pa cuse bar najest i mozda malo vise odtoga
Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 22:52:56Rijesim ja i mihaelu ak treba ni problem Dogovoreno..probaj onda ne rijesiti..pa cuse bar najest i mozda malo vise odtoga Ne valja pretjerivat. Uglavnom bumo vidli kaj cu uspjet sredit pa zovem ak zapnem. Vec vidim da ce roby opet poludit jer smo mu opet zaspamali temu i sve ce zbrisat.
hvala bogu da nisam admin. polovica ovog foruma bi dobila bananka a vas dvojica i bili prvi.hvala na što ste ili tako ljubazni i temu mi opet zaspamali.