Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli Aprilia SR - kupnja novog kvacila

<< < (2/14) > >>

dino_sk:
delta + rms zvono  :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: kristijanSR70 - 22 Siječanj, 2009, 14:25:45 ---Što se tiče nekog daljnjeg sređivanja ne,jer ovo mi je dovoljno, odličan start a ide oko 95km/h, tak da nebi puno pretjerivo dalje..

--- Kraj citata ---

Na taj setup možeš i fly staviti ili ako imaš viška novca deltu i rms zvono kao što su već Benjamin i dino_sk napisali!

Benjamin:

--- Citat: dino gp1 - 22 Siječanj, 2009, 14:36:54 ---
--- Citat: kristijanSR70 - 22 Siječanj, 2009, 14:25:45 ---Što se tiče nekog daljnjeg sređivanja ne,jer ovo mi je dovoljno, odličan start a ide oko 95km/h, tak da nebi puno pretjerivo dalje..

--- Kraj citata ---

Na taj setup možeš i fly staviti ili ako imaš viška novca deltu i rms zvono kao što su već Benjamin i dino_sk napisali!

--- Kraj citata ---

Moze se staviti..ali kako sam vec gore napisao..fly je identicno orginalnom kvacilu..tak da je to prakticki bacanje novaca..o tome se radi..jefitnije je kupit onda orignal kvacilo nego fly pa si na istom...

doc-sr150:
kiki ako misliš uzimat polovno javi mi se imam i serijsko i fly i zvono imam u jako dobrom stanju za jako male novce... :headbang:

Benjamin:

--- Citat: doc-sr150 - 22 Siječanj, 2009, 14:43:48 ---kiki ako misliš uzimat polovno javi mi se imam i serijsko i fly i zvono imam u jako dobrom stanju za jako male novce... :headbang:

--- Kraj citata ---

Eto rijesen problem..jos ak je sve kak treba bit savrseno...

Zas niko nema jeftino deltu za piaggio i pomogucnosti wing bell...to nikako nemogu nac..svi kaj prodaju prodaju novo i cijena je ko i na SA...tak da me to opce ne zanima..tak mogu i iz ducana kupi sebi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju