Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli Aprilia SR - kupnja novog kvacila
kristijanSR70:
Bok, ovako spalio sam totalno kvačilo,ferode i taj materijal na kojem su one smještene uopće ne postoji,pretvorio mi se je u prah,e sad ja neznam koje je to kvačilo bilo jer skuter je polovan kupljen a zvono je izderano i ima velike ureze (valjda dok se po njem trošio taj materijal od kvačila), e sad mene zanima sta da kupim koje kvačilo i zvono,te koliko košta i ima li to u benconyu,imam kit malossi 70 (mislim da je base,neznam),delorto 17,5,multivar,bijeli centralni je malossi...
ŠTA I KAKO DA RADIM...
Mašina je minarelli,vodeno hlađenje,1998 god
Skuter je imao odličan setup a sad neznam sta da uradim, pomična polutka je serijska...
Hvala,za svaki savjet......
dino gp1:
Ako misliš kod nas kupovati uzmi malossi delta clutch!
Benjamin:
Ovisno jel mislis kaj dalje slagat...ak da onda bi si mogo uzet Malossi Deltu kvacilo...
Ak ne odna je za bese set up dovoljan i serijski kuplung...ili kupit takav novi ili potrazit da se nac rabljeno dobro...
A kaj se zvona tice ak iams nofca viska odna za jaci set up mos uzet Malossi Wing bell...
Ak ne kupis orignal ili RMS zamjensko..kolko sam vidio i isprobao pokazalo se da su iste kvalitete...
kristijanSR70:
gledao sam ne netu u benconyu ima RMS KVAČILO RACING D.107 košta 400kn, DELTA CLUTCH MINARELLI 700kn i ima neko KVAČILO MALOSSI isto 400 kn, a zvono RMS ZVONO KVAČILA MINAR.D107 150 kn e sad sta bi se najbolje dalo iskombinirati ??
Što se tiče nekog daljnjeg sređivanja ne,jer ovo mi je dovoljno, odličan start a ide oko 95km/h, tak da nebi puno pretjerivo dalje..
najveća fora je jer su mi u aprilia servisu rekli da oriđiđi kvačilo košta oko 700 kn i oriđiđi zvono oko 380 kn to sve skupa skoro 1100 kn a po cjena u benconiju vidim da je sve dovoljnije,praktički mogu sve duplo kupit, npr dva rms zvona za jedno oriđiđi....
Sad me zanima sta predlažete,
Benjamin:
Ono drugo kvacilo je malossi fly koje je prakticko ko i serijski dakle nepotrebno to gledat opce..
Moja preporuka Malossi Delta kvacilo,RMS Zvono(ak mos nabaviti i imas love onda rade Wing Bell koje kosta oko 350kn)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju