Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli Aprilia SR - kupnja novog kvacila

<< < (14/14)

gumy:

--- Citat: kristijanSR70 - 23 Siječanj, 2009, 00:03:24 ---1. između bloka i poklopca postoji brtva
2. da netreba tamo bit, nebi ni postojala
3. neznam kako ali ustima se org dihtung i s vremenom se razj... i onda zablokira alnaser, to sam vec iskusio.....
4. nisam uopće razmišljo da uzimam drugu radi predhodnog
5. crveni silikon je otporan na temp i dobro drži
6. nije problem skinut poklopac
7. stavio sam silikon a ispada da sam stavio pekmez,senf (kome šta paše),mislim ono...
8. ja sam zadovoljan
 :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :jerk:

ta brtva ničemu ne služi... bitno da imaš sve šarafe na deklu i gotovo

--- Kraj citata ---

neer:
ali nije potreban na dklu vjeruj mi otezavas si skidanje dekla .netrebas to stavljat vjeruj mi

dhorvat:

--- Citat: neer - 23 Siječanj, 2009, 03:26:52 ---ali nije potreban na dklu vjeruj mi otezavas si skidanje dekla .netrebas to stavljat vjeruj mi

--- Kraj citata ---

Ma ja stavim... Makar je već u 3 djela i kad stegnem nije jednaki dosjed pa malo zraka vuće (bolje hlađenje)  :toothy12:

--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 15:19:25 ---Fala na ponudi..ali nis od toga..davno sma odlucio...ne slazem bezveze skut i set up..kupit cu kak i 80% djelova novo i metnem i onda znam kaj imam i vozim dok se ne razleti...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Moj čovjek  :icon_biggrin:

kristijanSR70:
ONDA MOZDA KUPIM NOVE BRTVE I STAVIM DA VIDIM OCE LI CURIT, AK BUDE OPET CURILO ONDA ODNET TOKARU DA MI SMANJI MALO GORNJI DIO GLAVE I TAKO CE I KANAL ZA GUMICU BITI MANJI PA SE SE GUMICA VISE STISNUTI :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju