Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli Aprilia SR - kupnja novog kvacila

<< < (3/14) > >>

3alfa3:

--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 14:46:04 ---
--- Citat: doc-sr150 - 22 Siječanj, 2009, 14:43:48 ---kiki ako misliš uzimat polovno javi mi se imam i serijsko i fly i zvono imam u jako dobrom stanju za jako male novce... :headbang:

--- Kraj citata ---

Eto rijesen problem..jos ak je sve kak treba bit savrseno...

Zas niko nema jeftino deltu za piaggio i pomogucnosti wing bell...to nikako nemogu nac..svi kaj prodaju prodaju novo i cijena je ko i na SA...tak da me to opce ne zanima..tak mogu i iz ducana kupi sebi..

--- Kraj citata ---

Znat ces kad ih stavis. Takvih dijelova se ne rjesavas samo tako  ;D

igor.sb:
nemoj pricat da je fly identican serijskom kad nije :P pogotovo ako ima 105 kvacilo s dvije pakne kao sto je znalo biti u minarelli srkama

taman sam mislio predloziti doca al et sam se javio

Benjamin:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Siječanj, 2009, 14:47:36 ---
--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 14:46:04 ---
--- Citat: doc-sr150 - 22 Siječanj, 2009, 14:43:48 ---kiki ako misliš uzimat polovno javi mi se imam i serijsko i fly i zvono imam u jako dobrom stanju za jako male novce... :headbang:

--- Kraj citata ---

Eto rijesen problem..jos ak je sve kak treba bit savrseno...

Zas niko nema jeftino deltu za piaggio i pomogucnosti wing bell...to nikako nemogu nac..svi kaj prodaju prodaju novo i cijena je ko i na SA...tak da me to opce ne zanima..tak mogu i iz ducana kupi sebi..

--- Kraj citata ---

Znat ces kad ih stavis. Takvih dijelova se ne rjesavas samo tako  ;D

--- Kraj citata ---

Dobro to mi je janso..samo prije 2-3g je tog masovno bilo...za piaggio djelova kolko os..a sad zandjih pola god-god samo minereli djelova kolko os..bas gledam nemres nac rabljenog zx vise za piaggio..a ak se pojavi onda su cjene oko 700-800kn..kaj je to normalno..kupio sam tri komada vec i nikad nisam dao vise od 300kn...a svi prakticko novi...kriza piaggio djelova je...samo minereli po oglansicima..

Benjamin:

--- Citat: igor.sb - 22 Siječanj, 2009, 14:49:10 ---nemoj pricat da je fly identican serijskom kad nije :P pogotovo ako ima 105 kvacilo s dvije pakne kao sto je znalo biti u minarelli srkama

taman sam mislio predloziti doca al et sam se javio

--- Kraj citata ---

Dobro jedino u tom slucaju...

Ali ovak recimo za piaggio 107 je isto ko i sa orginalnom...niko mi se nije pohvalio da mu motor bolje ide ili pakne bolje hvataju s fly..a i kad pogledas kolko ih je prodano i kolko se ljudi s njima vozi mos zakljuciti da je tak jel ih nema bas nesto previse...

dino gp1:

--- Citat: Benjamin - 22 Siječanj, 2009, 14:50:26 ---
Dobro to mi je janso..samo prije 2-3g je tog masovno bilo...za piaggio djelova kolko os..a sad zandjih pola god-god samo minereli djelova kolko os..bas gledam nemres nac rabljenog zx vise za piaggio..a ak se pojavi onda su cjene oko 700-800kn..kaj je to normalno..kupio sam tri komada vec i nikad nisam dao vise od 300kn...a svi prakticko novi...kriza piaggio djelova je...samo minereli po oglansicima..
--- Kraj citata ---

To sam i ja primjetio :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju