Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: chofus - 05 Veljača, 2007, 20:09:29aha a koji je to grad? A da ti u svoj profil staviš šta voziš i u kojem gradu, nebi se mora češkat po glavi...
aha a koji je to grad?
Citat: Doomsday - 05 Veljača, 2007, 20:12:16Citat: chofus - 05 Veljača, 2007, 20:09:29aha a koji je to grad? A da ti u svoj profil staviš šta voziš i u kojem gradu, nebi se mora češkat po glavi... pa napiso sam na pocetku teme sta vozim jesi corav?
Citat: chofus - 06 Veljača, 2007, 18:54:05Citat: Doomsday - 05 Veljača, 2007, 20:12:16Citat: chofus - 05 Veljača, 2007, 20:09:29aha a koji je to grad? A da ti u svoj profil staviš šta voziš i u kojem gradu, nebi se mora češkat po glavi... pa napiso sam na pocetku teme sta vozim jesi corav? Jesan, kako znaš...? Dakle, da ti ja to objasnim u stilu 'Zemlja je bila užarena masa...' Pita si u kojem je to gradu... Ja san ti odgovorija da nebi mora pitat takve stvari kad bi u svoj profil stavija šta voziš i U KOJEM GRADU ŽIVIŠ jer onda ljudi nebi pretpostavljali da si iz Zagreba, nego bi vidili da nisi ako nisi, pa bi ti napisali da je to i to križanje te i te ulice u Zagrebu, u kojem ti, dakle, ako tako piše u profilu koji je vidljiv uz avatar, nisi... Jel' sad malo jasnije...?
a jednostavnije bi ti bilo da si reko Zg a ne tu bleleto pola dana