Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e frende, misliš da će ti netko ovako otvoreno pisati gdje je sakrio taj prekidač?
naravno da ti nije potrebna blokada kad te kljakav baotian prestigne.
gdje ste sakrili prekidac (oni koji imaju el.blokadu!)? da vidimo tko je najkreativniji
ja imam ispod sica i odlicno je.ak te murja zaustavi dignes sic ko da trazis dokumente i upalis je ak treba i to je to.
Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič
Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 15:04:16Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič Ne trebaš ga skrivati ... smiješ imati el. blokadu na skuteru
Citat: dino gp1 - 19 Siječanj, 2009, 20:10:28Citat: Damir 2T - 19 Siječanj, 2009, 15:04:16Ja moram još smislit di če to ič al na pristupačno mjesto svakako al da se nevidi i da sa nemože nač tak da nebude ko nekima da pandur nadje gumbič Ne trebaš ga skrivati ... smiješ imati el. blokadu na skuteru A pajkan to kao zna on vidi gumb stisne ga pa se ti opravdavaj