evo ljudi decko vam je sve sada rekao,mislim da nije u redu da nekom kazem da ce mu za 2 tijedna biti masina gotova,a da mu je vratim za 2 mjeseca znaci jos nepotpunu i da se pravi lud za neke stvari ,mislim da stvarno nije uredu,a isto tak nemozes se POTPISATI na cilindar,a znao je da to nece valjati!neznam stvarno svi koji ga tu sada hvalite mislim da je npotrebno jer je ZAj#bo decka!samo cekam sada njegov odgovor!
ti si debil majke mi. mislim jesi ti ikad poslovao s njim? ili znas samo prepricavat price rekla kazala, sigurno je hac znao da ce puknut blok i odvidat klijesta bla bla... ne branim ga, ali najjaci su mi ovakvi likovi koji nisu imali nikad veze s njim i prave se pametni.
@dev, po meni najveca greska je dat nekome da slaze neki setap jos pogotovo sp-a, lako za pedestke to su igracke jbt, ili takvo nesto slazes sam ili nikako, mislim ako ga ti ne slazes i stelujes ne znas na sta treba pazit, ne znas akose npr promijeni rad motora ne znas sta je uzrok tome.. a za tih 800kn sto si hacu dao mogo si ljepo ranera lakirat ili kupit sve djelove koje je bilo red zamjenit. sto je gun rider reko, ja ne mislim da imas muda tako davat pare i slat nekome koga ne znas, nego da ti ocito nemas mozga, ok da si hacu samo poslao blokove da naturpija, al mogo si isto tako u lokalnog mestra odnjet da ti slozi makinju, hac zna turpijat i mehaniku.. ali jbt nije bog mehanicara u hrvatskoj. ne govorim ni protiv haca ni za njega, ja sam imo dobra iskustva sto se tice mehanickih usluga koje su mi trebale, djelove sa SA sam duze ceko al j*bo to, i kad god mi zatrebala pomoc oko stelanja ili nesto dao je koristan odgovor.
@blackrox, ja mislim da nije puno naplatio za slaganje blokova.. ovdje u dubrovniku mehanicari su meni prije dok se nisam sam upustio u to naplacivali takodjer po 500-600kn npr promjenu lezaja radilice s tim da sam ja sve kupio i ruke mi tolko naplte. a kmice mi slozile makinju iza radnog vremena i naplati 600kn. od tad kune nikom ne dam vise.