o kakvom masnom naplačivanju razgovaramo? 500 kn za upresavanje i slaganje blokova + 300 kn za preradu blokova.......djelovi su koštali koliko i na SIPu.....dečku se žurilo i nije mogao čekat još jedan dan .......karb nisam mogao ni osnovno odoka poštelat jer je needle jet bio polomljen,tj dizna je bila polomljena i dio je ostao zaglavljen u needlejetu............da mi je osobno donio tu mašinu ne bi je vjerovatno ni htio uzet radit
dragi moj hac pa ti sam sebe lazes ,gle imas 37 godina a gori si od nas pubertetlija valjda je to kriza srednjih godina , oprostite ako sam malo sarkastican al posto nemogu trpiti lazi poludim kad citam ovo sta hac pise .
OBECANO:masina ce bit skopljena u roku od 2 tjedna
bit ce ustelana jer ce stavit na nosace od nekog njegovog spa pa ce on sve to ustelat
imas moju garanciju i bilo sto da se desi stojim iza toga
OSTVARENO:masina sklopljena nakon 2mj
karb je rastelan totalno
di je sad garancija kad je puko blok?
5800kn je dobio hac od mene u 3 navrata sam mu to placao i sve to kako mi je on reko tj kad je reko uplati uplaio sma isti dan.
850kn za sklapanje blokova i stelanje
500kn za turpijanje blokova
ostatak je iso za djelove i tu me pokrao
neke djelove nisam dobio npr novi remen ,pletena crijeva,gljivu... ovim ti putem dajem rok od tjedan dana da mi vrais novce za te djelove koje nisi poslao mislim da sam te dovoljno cekao
necu ni pricat koliko mi je samo puta reko da cu sutra slati itd itd ...dosli smo do te situcije da su moj roditelji ga morali zvati na kucni (jer se na mob jedno vrijeme nije javljao) i pitati ga u cemu je problem..
osim toga nije ucinio svoj posao ...nije upresao getribu ,nije se ni potrudio oprat blokove ,nije 4 vide koje su pukle u bloku prijasnjem vlasniku izvadio iz bloka (3 kod dekla 1 kod auspuha ) pa sam morao sam a on je za to bio placen.
a stefek sto se tice karba ja sam platio 18 eura set za reparaciju tog karba tako nepricas nebuloze da on to nije znao.
sto se tice blokova pricao sam sa njim u petak i reko mu da je puko blok i on mi je reko da ih je pogledao prije nego sta je ista drugo iso radit i da su bili dobri ,te da mu je nejasno kako su pukli.ovako hac htio sam biti pristojan cak ako vidis nisam te ni prijavio (iskreno imao sam to na umu no cekao sam da mi vratis novce jer sam se bojeao ako prijavim da ih nekad necu vidjeti) a onoda ti pocnes pricat price po forumu pa daj bar budi korektan i reci istinu ,a sad nadalje sto vise budes lagao samo cu ja bit iskreniji a to ce rezultirati tomu da ce hrpa tvog prljavog vesa izaci na vidjelo.
ova me tvoja izjava impresjonira:
spuh na jednom vijku koji se vrti +10 000 ....kako se moze vrtit toliko ako ima seriski cdi i motor mi se nije vrtio preko 9400