ovako cesto me ljudi pitaju zasto ga nisam pustio kakav je bio hmmm pa ja nevidim sta sam lose ucinio dapace samo je sve ovo jedan veliki + zasto? pa daj te mi recite da serska radilica ne puca nakon 20000km znam 3 njih kome se na toj kilometrazi to desilo naci ova radilica je jako dobro dosla onda nije mi jasno sta sam lose ucinio mjenjanjem lezajeva isto tako nije mi jasno sta je lose kad sam nanovo ofarabao u istu boju te tek sad izgleda ko nov nije mi jasno stavrno zasto ljudi misli da je tuning los kad se radi kako treba moze bit samo bolji .JEDINI MINUS je taj sta ce se npr lezajevi mjenjat za 7000km isto kao i karike itd itd naci intervali servisa su nesto kraci naravno to rezultira vise novca toga sam ja svjestan al cu bar se vozit ko covjek i bit cu na miru nece mi bit tesko izdvojit 130kn za motul 710 ili za 100-tku na omw-u .
Sto se tice kompresije tj famozne malossi glave ja nisam htio tjerat neku vecu kompresiju isto mi je to i hac preporucio ,a imam uvjek prilike za kupnjom neke pm glave i sl. al mi to netreba bar po mom misljenju.A ono sta kazu da se moze obradit seriska itd ko voli nek izvoli ,meni je lakse dat 100 e za malossi glavu koja se pokazala sasim solidnom za ono sta meni treba tj da imam motor za svaki dan