Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dino_sk - 18 Siječanj, 2009, 20:57:34Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 20:48:54pa samo polako, naći ćemo djelove koji odgovaraju.kit ide bilo koji za minarelli ac mašine. isto tako i auspuh za minarelli. prirubnica i airbox isto od minarellicilindar i glava da al ne i klip od minarelliao čemu ti to sanjaš? minarelli ima serijski 10mm bolcnu i luna isto tako.
Citat: robert - 18 Siječanj, 2009, 20:48:54pa samo polako, naći ćemo djelove koji odgovaraju.kit ide bilo koji za minarelli ac mašine. isto tako i auspuh za minarelli. prirubnica i airbox isto od minarellicilindar i glava da al ne i klip od minarellia
pa samo polako, naći ćemo djelove koji odgovaraju.kit ide bilo koji za minarelli ac mašine. isto tako i auspuh za minarelli. prirubnica i airbox isto od minarelli
ja sam iz NOVOG MAROFA.vec ima dosta toga na luni:tp trophy,del lorto 19,k&n filter,gianelli reverse krom,
e moze mi ko reci da sad ne otvaram drugu temu koji bi mi primar pasao i koje bi produljenje bilo priblinzno najbolje uz navedena djelove koje imam i joa kad stavim multivar nadam se da hocu...
ovako na prvi pogled bi ovaj malossi mogao odgovarati! još nisam siguran. malossi šifra 6713602