Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nemoguće, jel to istina? da je razlika između a,b,c klipa za Malossi samo u 1/100 ? ? ? ajde još neko sa iskustvom....edit: preduhitrili me u odgovoru
kupis klip za TP i busis specijalu ili klip za polini sport ...
sad jos reci da si iso kupit klip u vukovarsku i s oprostenjem si pukni u glavu malosi prva sp 47,4 druga 47,8 bencuni 330kn klip
Ako je cilindar ispravan, najbolje da se napravi 1. specijala, honuje se cilindar i kupi se novi klip 47.4mm. Nakon toga imas novi kit.
to je razlika kao al samo kod malosijevog ne gusa nego replice aluminijskog kita
Citat: SlowRider - 16 Siječanj, 2009, 20:26:04Ako je cilindar ispravan, najbolje da se napravi 1. specijala, honuje se cilindar i kupi se novi klip 47.4mm. Nakon toga imas novi kit.a gdje ču to kupit kad nigdje nema
Citat: Damir 2T - 16 Siječanj, 2009, 20:29:58Citat: SlowRider - 16 Siječanj, 2009, 20:26:04Ako je cilindar ispravan, najbolje da se napravi 1. specijala, honuje se cilindar i kupi se novi klip 47.4mm. Nakon toga imas novi kit.a gdje ču to kupit kad nigdje nema Ima ovdje: http://www.motobencony.com/katalog
imaju ti specijale 100% , 47.4 i 47.8
Citat: dino_sk - 16 Siječanj, 2009, 19:56:09kupis klip za TP i busis specijalu ili klip za polini sport ...lol
Citat: charnel - 16 Siječanj, 2009, 20:49:00imaju ti specijale 100% , 47.4 i 47.8žTako sam i ja mislio do danas al mi je svaka nada pala u vodu.ok ima al gdje ni u malossi katalogu ne postoji jednostavno mi nije jasno, svi tvrdite da ima al nigdje nema ako tvrdite da ima onda mi dajte broj telefona od tamo gdje ima samo ne od benconija i piagio centra jer nemaju imaju abc
Citat: Damir 2T - 16 Siječanj, 2009, 20:58:31Citat: charnel - 16 Siječanj, 2009, 20:49:00imaju ti specijale 100% , 47.4 i 47.8žTako sam i ja mislio do danas al mi je svaka nada pala u vodu.ok ima al gdje ni u malossi katalogu ne postoji jednostavno mi nije jasno, svi tvrdite da ima al nigdje nema ako tvrdite da ima onda mi dajte broj telefona od tamo gdje ima samo ne od benconija i piagio centra jer nemaju imaju abc gledaj ne znam sta da ti kazem, ima sigurno u piaggia, i u benconiju, ako nema moze se narucit, trebas im doc sa kodom od termo grupe i onda trazit jel ne znaju oni sami nista.
valjda bi ti brojevi a,b,c trebale bit te specijale između kojih je razlika 0,4 mm ako si blizo benconya odi i izmjeri sa šublerom