Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ipak sam siguran da se ne radi o mokasilu nego NIKASILU! pa cilindar se i ne brusi nego se te specijale računaju po potrošnji nikasila u cilindru! imaš tri klipa dok ne dođe vrjeme za kantu od smeća.
Ja sam danas montirao klip na malossi sport,dimenzije 47 i nisam mogao stavit i pukla mi karika.Kako se stavlja klip,jel treba poseban alat,i jel se stavlja odozgo ili odozdo?
Citat: Djera - 17 Siječanj, 2009, 16:37:57Ja sam danas montirao klip na malossi sport,dimenzije 47 i nisam mogao stavit i pukla mi karika.Kako se stavlja klip,jel treba poseban alat,i jel se stavlja odozgo ili odozdo?možeš na dva načina po meni ti je ovaj jednostaviji znači, u jednu ruku uzmeš cilindar koji si prethodno lagano nauljio u drugu ruku klip sa montiranim karikama klip primiš sa palcim i kažiprstom tako dda stisneš karike koje moraju sjest u klip i klip lagano graš dok su ti palac i kažiprst gledaju prema prelivnim kanalima i mora lagano ič ako nejde nešto nije dobro i ponovi postupak,naravno sa doljnje strane cilidra se to radi ,kad je klip u cilindru okreneš strelicu na klipu prema ispuhu i onda ljepo cilindar skupa sa klipom navučeš na šarafe i ladano proguraš bolcnu kroz klip i klipnjaču.Nadam se da kužiš kak sam mislio,tak ti je po meni najsigurnije da ne strgaš kariku al nemreš strgat ak ideš lagano
jer nebi reko da će ti dat karike za B klip
Bio sam jučer u benconiju i naletio taman na gazdu i čovjek kaže sad nema al da se ne brinem bit če najvjerovatnije u 3 mjesecu
Citat: Damir 2T - 21 Siječanj, 2009, 15:10:35Bio sam jučer u benconiju i naletio taman na gazdu i čovjek kaže sad nema al da se ne brinem bit če najvjerovatnije u 3 mjesecu pa do tad mozes naruciti sa SA ili SC