Općenito > Generalno o skuterima

kupovina cpi gtr 50

<< < (8/10) > >>

Marekvz1:
i nije isto taj cpi i yamaha :headbang:

charnel:

--- Citat: trojan - 17 Siječanj, 2009, 23:55:56 ---ali ne svidja mi se ni jedan od njih.usporedjujuci izgled sa gtr-om ne moze se s nicim mjeriti sto se toga tice.znam da su tu bitnije performanse ali opet nije ovaj toliko losiji po tome..

--- Kraj citata ---
Jesi probao vozit taj gtr?

trojan:
nisam nikad nema ga u os.kad budem dolazio sad u sub u zgb isprobat cu:)ali sam dosta okolo gledao komentare.sto se tice udobnosti izgleda etc.nije mi sad toliko bitno nabrijavanje,kako ce vuci i to.kazem meni je i luna vision bila ok.bitno mi da vozi,da mi se svidja i da nema previse problema sa kvarovima..

3alfa3:
Trojan,
ti si jedan u nizu koji ce za (inicijalnu) ustedu od 1000-3000 kuna kupiti puuuuuuuno losiji skuter u kojeg ces na odrzavanje morati uloziti kroz 1-2 godine vise nego si ustedio kod kupnje, a i nakon tih popravaka ces ima skuter koji je po svemu inferioran renomiranim modelima (aerox, SR, NRG, Runer...)
Da ne pricam da iole znacajniji tuning na takvom skuteru ne postoji.
A i bolje da ne postoji, jer ti skuteri su jedva sigurni za vozit i u konfiguraciji u kojoj dolaze tvornicki, a kamoli malo nabrijani.
Steta, vidio sam to jos prije kao i kajanje poslije par mjeseci, ali izgleda da to tako mora biti.

ivanm:
samo da dodam u korist piaggiove kvalitete evo sad dovršavam NRG-ja novijeg, imao sam zipa iz 2000. god i SF iz 2002, kvaliteta plastika i još nekih dijelova između starijih modela i ovog novog NEMOŽE SE USPOREDITI znatno su lošije kod novog skuta, praktički ko kineske, znači loša plastika koja puca lako..
far i kiler su npr iz Taiwana i još neki dijelovi, jedino blok, rama i to nešto vrijedi..
nije Piaggio ono što je bio nekad ccc...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju