Općenito > Generalno o skuterima

kupovina cpi gtr 50

(1/10) > >>

trojan:
Kao prvo pozdrav svima,novi sam na forumu i ispricavam se ako sam stavio topic i krivi dio podforuma..
Jako mi se svidio cgi gtr,posto sam iz os a nasao sam ga u zgb dosta povoljno odlucih se zaputiti da ga vidim i odfuram na servis tamo.
Koliko sam cuo na motoru nema ostecenja nit je bilo ikakvih kvarova.on ga je uzeo na nekih 2000km a sad ima cca 14000km.znam previse ali cijena je ok i u servisu mi kazu da to nije toliko strasno za taj motor i da bi morao i dalje sljakati kako je radio ako je bio redovito servisiran i to.on kaze da ga je sam servisirao.pa me sada zanima vas savijet?dali uzimati ovak nesta ili da pak uzmem nesto tipa luna vision2.imao sam je vec i radila mi je super.sve dok jedan sa sporedne nije izletio i napravio totalku na njoj.svaki savjet dobrodosao.hvala

dino_sk:
runner, sr, nrg ili aerox polovni  :icon_thumright:

ichko:
Prvo se prestavi u sobi namjenjenoj za to

A onda cpi gtr je dosta dobar skuter, veliki tockovi, stabilan dosta udoban,imaju verzije sa 1 i sa 2 sica, disk i naprijed i nazad,dobre kocnice, ima 2 amortizera nazad, vodeno je hladjenje, sasvim fino ide ako je redovno servisiran i masina u ok stanju i ako su skinute blokade...A sad izgled,meni je licno i izgledom fin, razlicit od ostalih 50-ica unikatan...Ako ti je cijena ok i ako ti se svidja kupi ga...

trojan:
thx..jedino me plasi kilometraza.jel dosta je presao s njim.neznam koliko su ti skuteri izdrzljivi.nema ih previse a strah me da nebi bilo malo malo kvarova.proucavajuci zadnjih dana na netu o njima.jedine mane sam pronasao display koji ode s vremenom i akumulator. sad sto se tice ostalih modela. pronasao sam jedan u aerox u os.cini mi se povoljno --http://www.njuskalo.hr/oglas262277-- ali usporedjujuci ga po izgledu sa gtr-om bolje i ne govoriti o tome.gtr mi se prvenstveno svidio zbog izgleda.ne kontam se toliko u motore.kazem meni je bila dovoljana i luna vision ali kad sam ugledao ovoga zaljubih se:) nemojte sad kupio si onda vision kad mi oko zesce zapelo za ovoga:p

dino_sk:
poslusaj moj savijet i uzmi ili nekog runner ,nrg-a ,sr-ku ili aeroxa i neces se pokajat

taj gtr je lijep i super sve ,al rezervni dijelovi su banana ,imao sam cpi-a znam sta je to s djelovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju