Općenito > Generalno o skuterima
kupovina cpi gtr 50
SlowRider:
Mozda bude medju manjinom pa mu se posreci.
dino gp1:
--- Citat: ivanm - 18 Siječanj, 2009, 07:11:10 ---samo da dodam u korist piaggiove kvalitete evo sad dovršavam NRG-ja novijeg, imao sam zipa iz 2000. god i SF iz 2002, kvaliteta plastika i još nekih dijelova između starijih modela i ovog novog NEMOŽE SE USPOREDITI znatno su lošije kod novog skuta, praktički ko kineske, znači loša plastika koja puca lako..
far i kiler su npr iz Taiwana i još neki dijelovi, jedino blok, rama i to nešto vrijedi..
nije Piaggio ono što je bio nekad ccc...
--- Kraj citata ---
Ista stvar i na gp1, ipak su mogli bolje napraviti te plastike s obzirom na cijenu tih skuteri :(
trojan:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Siječanj, 2009, 06:33:45 ---Trojan,
puuuuuuuno losiji skuter u kojeg ces na odrzavanje morati uloziti kroz 1-2 godine vise nego si ustedio kod kupnje
--- Kraj citata ---
otkud ti da su puuuno losiji,po cemu to?uloziti za odrzavanje..pa zvao sam po hr skoro sve sto sam nasao u oglasnicima.svi su zadovoljni.rekao sam mane.display i akumulator.chowek presao 14000 nikakve greske,sipaj i vozi.ti skuteri nisu "provjereni" i to je najveci problem.jel ih nema bas u hr.
ne kupuje se jel mu je cijena prevelika za 50 kubika.
--- Citat: 3alfa3 - 18 Siječanj, 2009, 06:33:45 ---
Da ne pricam da iole znacajniji tuning na takvom skuteru ne postoji.
A i bolje da ne postoji, jer ti skuteri su jedva sigurni za vozit i u konfiguraciji u kojoj dolaze tvornicki, a kamoli malo nabrijani.
--- Kraj citata ---
tuning me toliiko ne zanima.kazem da sam bio zadovoljan i sa vision.koja se ne moze ni usporedjivati s ovim.
i jos kazes da nije siguran za voziti.odakle sad taj podatak,jesi provjerio?jel kad kome otpao tocak ili slicno dok je vozio:p
--- Citat: SlowRider - 18 Siječanj, 2009, 08:00:15 ---Mozda bude medju manjinom pa mu se posreci.
--- Kraj citata ---
pa i jesam medju manjinom.sto se tice tih skutera.stvarno ih nema puno.to bi znacilo da imas iskustva sa ljudima koji voze taj motor,a imaju problema.jel moze primjera ili to kazes cisto zato sto si cuo..
charnel:
pa ako si odlucio kupit, onda ga kupi i gotovo , nema smisla raspravljat o tome vise u ovoj temi
trojan:
pa odlucio sam za tjedan dana otici po njega u zgb.topic sam postavio da vidim njegove nedostatke,iskustva s njim.za to vrijeme se mogu predomisliti bez problema.zato me i zanimaju tudja misljenja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju