Općenito > Generalno o skuterima
kupovina cpi gtr 50
charnel:
--- Citat: trojan - 18 Siječanj, 2009, 13:53:29 ---pa odlucio sam za tjedan dana otici po njega u zgb.topic sam postavio da vidim njegove nedostatke,iskustva s njim.za to vrijeme se mogu predomisliti bez problema.zato me i zanimaju tudja misljenja.
--- Kraj citata ---
pa zasad nisi dobio niti jedno pozitivno misljenje
trojan:
znam.ali nije mi se bas javljalo puno njih koji su taj skuter tesitrali i da bi kroz primjer mogao dati misljenje.naravno da me je ovo distanciralo od njega i da gledam i druge modele,ali i dalje ne nalazim nista sto bi mi se svidjalo.u biti sad me najvise muci izgled.predobar mi je sto se toga tice kad ga usporedjujem s drugim modelima nista mu nije ravno.
zuzi497:
evo ja sam jos jedan ljubitelj cpi gtr,neznam bas puno o njemu ali mi je na prvi pogled preeedobar
2TDottore:
evo jos jedno negativno misljenje :toothy9: Po meni je taj motor ili skuter kak god ni vrit ni mimo jer ak oces skuter kupi si skuter da izgleda ko skuter a ak oces motor kupi motor na brzine a ovakve prevare su bas na sredini i to je meni bezveze.Evo ti primjer gilere dna ista stvar ko ovo.I kolko ih vidjate da ih ima.Mozes ih nabrojat na prste dvije ruke.Ja ak sam vidio u zivotu 3-4 na cesti i to sam puno rekao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju