odlicno objasnjeno, al brate moga si i slike kopirati...
inace, ovo je pisao ivan milisic, kolega sa hraweb foruma...
evo cijeli c/p sa slikama...
Dugo sam razmisljao hocu li ovo staviti na net ali posto sam u dva tjedna dvaput vec ovo dozivio smatram da trebam podijeliti ove informacije sa svima
Naime nedavno sam imao bliski susret sa plavcem jednim koji je tvrdio da me upucao sa laserom na 93 kmh, a ja isao u drugoj cca 65 i znao sam da laze
sa 5 metara pokaze pistolj i gore svijetli 93 stvarno.. ja kazem to nije moja brzina a on krene sa spikom jel ti to tvrdis da ja lazem i sl...
malo se navlacili i ja trazim da vidim brzinu a ono pistolj ugasen vec. ja reko i sta sad, i kaze on cekajte da upalim zadnju izmjerenu i da da vidim i ono pise 93 kmh, svijetli lampica LIMIT i dolje pise LIMIT ADJ.
sve to meni sumnjivo , ali posto je bilo u gradu trazim ja manju kaznu i kao posto sam posten spusta mi na 300, i posto nisam imao para odem na bankomat i u medjuvremenu nazovem javora iz gzone (banner koji se vrti gore) koji mi objasni sto znaci ovo limit na pistolju...
dakle pistolj kada vam policajac izmjeri brzinu mora ovako izgledati
dakle gore brzina, dolje udaljenost na kojoj vas je upucao, a na aparatu mora goriti gornja lampica, zelena pored opcije MEAS(URE)
dosao ja natrag do policajca i pokazao mu da znam i ja nastelovati da pise sto god zelim pa je pocela prica da je on procjenio od oka moju brzinu i nastelovao pistolj jer nije stigao upucati me i sl
za dva tjedna u osijeku me upuca motoris kao sa 71 kmh a ja isao 55 max...
i pogledam pistolj ono isto namjesteno, i kad sam mu rekao da znam sto je napravio naglo okrece temu i kao mogu ici
ajmo sada pojasniti
dakle ova druga opcija na pistolju, LIMIT, sluzi za to da npr policajac nastima limit na 65 i onda dok nekoga gadja pistoljem ukoliko je brzina iznad 65 pisti pistolj a ako je ispod ne reagira , dakle da zna bez da gleda u ekran tko ide preko odredjene brzine
na slici oznaceno sa brojem 1.
lampica pored natpisa svijetli crveno a ova gore opcija MEAS onda ne svijetli
pod brojem 2 je ekran na kojem mora pisati udaljenost u metrima, a ako je u limit modu onda pise limit adj. (limit adjusment)
broj 3 oznacava plus i minus gumbice sa kojima se podesava zeljena brzina u limit modu
u slucaju da primjetite da vam podvaljuju brzinu nazovite internu kontrolu na 01 6122 982 i prijavite sve...
EDIT tnx to javor
Evo, ovako NE SMIJE izgledati pistolj kada vas zaustave (LIMIT MODE)