Tehnički kutak > Tuning skutera
nove gume
Keky.sb:
--- Citat: exfreerider - 12 Siječanj, 2009, 18:25:19 ---preporućam bridgestone bt-30 u toj dimenziji a ako nemaš love onda barem prednja jer je važnija od zadnje
--- Kraj citata ---
potpis: bridgestone battlax bt30
obje cca 800 kn
Rossi:
ljudi koji ducan u Hr tacnije Zagreb ima gume za novog runnera...nema puno proizvodjaca...ima Pirelli Evo 21 i 22...Dunlop...Sava ...i to je to ja mislim sto ima u dimenzijama za runnera(Prednja:120/70/14) (Zadnja:140/60/13) ...znaci da budu gume u paru...posto me pirreli dosad dobro sluzio...a bridgestone nema u dimenziji za moj skut..ko drzi u Zagrebu Pirelli ??? imal ko kakav broj tel,stranicu ili slicno...posto i ja moram sebi uzet nove gume..ili ako neko ima savjet koje druge gume uzet...rado bi Metzeler ili bridgestone da probam ali nema u dimenzijama kako sam gledo...
dino gp1:
--- Citat: Rossi - 13 Siječanj, 2009, 22:06:33 ---ljudi koji ducan u Hr tacnije Zagreb ima gume za novog runnera...nema puno proizvodjaca...ima Pirelli Evo 21 i 22...Dunlop...Sava ...i to je to ja mislim sto ima u dimenzijama za runnera(Prednja:120/70/14) (Zadnja:140/60/13) ...znaci da budu gume u paru...posto me pirreli dosad dobro sluzio...a bridgestone nema u dimenziji za moj skut..ko drzi u Zagrebu Pirelli ??? imal ko kakav broj tel,stranicu ili slicno...posto i ja moram sebi uzet nove gume..ili ako neko ima savjet koje druge gume uzet...rado bi Metzeler ili bridgestone da probam ali nema u dimenzijama kako sam gledo...
--- Kraj citata ---
Kupi continentalke conti twist sport preko SA :icon_thumright:
Rossi:
--- Citat: dino gp1 - 13 Siječanj, 2009, 22:25:44 ---
--- Citat: Rossi - 13 Siječanj, 2009, 22:06:33 ---ljudi koji ducan u Hr tacnije Zagreb ima gume za novog runnera...nema puno proizvodjaca...ima Pirelli Evo 21 i 22...Dunlop...Sava ...i to je to ja mislim sto ima u dimenzijama za runnera(Prednja:120/70/14) (Zadnja:140/60/13) ...znaci da budu gume u paru...posto me pirreli dosad dobro sluzio...a bridgestone nema u dimenziji za moj skut..ko drzi u Zagrebu Pirelli ??? imal ko kakav broj tel,stranicu ili slicno...posto i ja moram sebi uzet nove gume..ili ako neko ima savjet koje druge gume uzet...rado bi Metzeler ili bridgestone da probam ali nema u dimenzijama kako sam gledo...
--- Kraj citata ---
Kupi continentalke conti twist sport preko SA :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kakve su te gume? jel ko probo?jel drze kao i ostale osrednje gume npr 6000km zadnja..ili manje...po kisi kakve su ?? ja cisto bi volio pirelli jer snjima nisam imo nikad nikakvi problema..ni po kisi nista...meni kazu da nevaljaju nicemu...a meni su opet super...nego znal ko kakve su oce Continentalke ??
ivan007:
evo opet otvaram temu stgli neki novci pa da rjesim i taj problem :toothy10: idem sljedeci tjedan po gume nekuzim se bas u gume za skuter al nebi ih rasparivo na autu uvjek imam sve 4 iste i nikad nisam kupovo lose gume pa tako necu ni za skuter!evo kolko sam cito za 700-800kn su dobre gume pa molim vas bacite neki link i obje da su od iste firme.hvala :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju