Tehnički kutak > Tuning skutera

nove gume

<< < (3/16) > >>

exfreerider:
Uzmi mc 16 i možeš napraviti milion km sa njom jer je guma smeće imao sam je prošle godine na roxu 01 i prednja je bila još tvornička sa tko zna koliko km

best buy su ti metzeler :notworthy:

a ako se voliš naginjati iako skut nije neka pila bar naprijed stavi vrhunsku gumu kao što je bt-30 :frajer:

my 50 cents

pajs:
kakve su po vasem misljenju michelin pilot sport

ivan007:

--- Citat: pajs - 13 Siječanj, 2009, 09:50:24 ---kakve su po vasem misljenju michelin pilot sport

--- Kraj citata ---
ja ih imam na autu gume su strava skupe jesu ali vrijede svake kune :frajer:

seba:
kupi si savu mc29,guma je super a i cijena je jako dobra. ja sam platio oba dvije 540kn,s tim da sam ja kupovao za 13,a tebi treba za 12 pa ti mozda bude i jeftinije onda

sp...:

--- Citat: seba - 13 Siječanj, 2009, 11:06:00 ---kupi si savu mc29,guma je super a i cijena je jako dobra. ja sam platio oba dvije 540kn,s tim da sam ja kupovao za 13,a tebi treba za 12 pa ti mozda bude i jeftinije onda

--- Kraj citata ---
imam ja mc29 na typhoonu gume su ok za ljeto i kad je toplo.....al čim zahladi i ak je cesta hladna onda za k**ra*, proklizava .....najajče gume su sava supersoft  ....sad neznam jel ima dimenzija za tvoj al trebalo bi bit,ja na zipu imam njih i vozil sam s njima po stazi i ono gume su vruće za sekundu.....ak se voliš spolegavat nema jačih... :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju