Tehnički kutak > Tuning skutera
nove gume
exfreerider:
--- Citat: Keky.sb - 13 Siječanj, 2009, 22:01:15 ---
--- Citat: exfreerider - 12 Siječanj, 2009, 18:25:19 ---preporućam bridgestone bt-30 u toj dimenziji a ako nemaš love onda barem prednja jer je važnija od zadnje
--- Kraj citata ---
potpis: bridgestone battlax bt30
obje cca 800 kn
--- Kraj citata ---
Ja sam plačao u molydonu 650 obje u 12"
dhorvat:
--- Citat: Keky.sb - 13 Siječanj, 2009, 22:01:15 ---
--- Citat: exfreerider - 12 Siječanj, 2009, 18:25:19 ---preporućam bridgestone bt-30 u toj dimenziji a ako nemaš love onda barem prednja jer je važnija od zadnje
--- Kraj citata ---
potpis: bridgestone battlax bt30
obje cca 800 kn
--- Kraj citata ---
Kakav je taj battlax. 2TDottore ima ML-50 i moram priznat da su vrhunske gume a k tome drže odlično po kiši (jer su kišne) :drunken_smilie:
exfreerider:
ML-50 je vrhunska guma ali kao što se vidi po profilu namijenjena je kišu i malo teže uvjete i čuo sam da je odlična za skliski dalmatinski asfalt
BT-30 je još bolja i po meni su jedine bolje gume sava racing soft koje su skoro 500kn/kom i troše se ko lude ali tako i drže
ivan007:
idem maloprije napravit đir i malo me zabaci kazem u sebi ma gume su pri kraju jbt stanem i vidim guma zadnja skroz prazna napunim na benziskoj ali cim sam makno pistolj sa ventila sav zrak ode i vidim da u ventilu nema one tockice sto ako oces sa prstom se stisne pa zrak ode van.......jel mogu kako osposobit gumu na 20 km samo da dojdem do hainzlove da kupim nove gume :help: :help: :help:
ivan007:
prednju imaju battlax bt 30 zadnju ne koju da zadnju uzmem i dajte molim vas recite kako da dojdem do tamo jel ventil mi se sj#bo cim napunim gumu iscuri zrak imam oko 20km do ducana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju