Tehnički kutak > Tuning skutera

nove gume

<< < (16/16)

ivan007:
al dobro kojom ocjenom bi ocjenili ove koja sam ja uzeo od 1-10,nekuzim se pa pitam i ove sam kupio na vasu preporuku trazio sam neke da nisu bas najjeftinije al eto nadam se da nisam pogrjesio u odabiru :dontknow:

Keky.sb:

--- Citat: dhorvat - 12 Veljača, 2009, 07:30:33 ---Ne treba ti igor.sb  :nono: Ja sam u sezoni napravio s njima ajmo reć oko 8000 km od kad su kupljene prije godinu dana i gume su od prvog dana katastrofa. Teško ih je zagrijat i kad se zagriju drže i to samo po suhom. Po mokroj cesti ko da sam na led došel  :angry7:

--- Kraj citata ---

istina. ja sam se vozio na 2 setupa tih guma. jedan je prvih 1000 - 2000 km držao do bola (kada se zagriju), a onda su bile za smeće. u te prve dvije tisuće nije bilo razlike u vožnji mokro -suho. bile su savršene za sve uvjete. drugi setup je bio šrot od početka. ne drže ništa i stajale su na motoru još jedno 2000 km. u te 2000 km sam ih min 4 puta krpao. katastrofa.

@ivan007 - te gume koje si uzeo, bridgestone battlax bt30 su, po meni, najbolje gume koje si mogao kupiti.  :icon_thumright:

ivan007:
otiso po gume montirane su :icon_thumright: malo mi je cudno :confused5: neosjecam se ko kamikaza jbt gume su prestrasne :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Keky.sb:
jami po prednjoj i vilice ćeš zakucat u zemlju.  :icon_thumright:  :winking:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju