I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
tocno 63 kg ima sa plastikam ja ga vago na onoj mesarskoj vagi za telad, ima po stranim forumima sa evo 1, i ostalim hig end kitovima al su Lc nisu zracnjaci al to mi je prevelika investicija ja sam zadovoljan ovim preradenim kitom(po polini corsi) ide fenomenalno jos ga sad trebam probat sa duzom getribom kako ide nadam se da ce upalit a prije sam imo obicaj po 30 puta zakurblat nece da upli jel zna netko zasto?
ako si sve spojio dobro, vakum i to, kurblaj malo, ak nece malo mu benge kroz cilindar ustrcaj, izvadis svijecicu unutra ustrcas sa spricom ili tak nekaj i stavis svijecicu i probaj upaliti, probavaj vise pusta, mora ici...
hvala na pozitivnim komentarima ma sutra cu donejt benge i probat!
super tomo jedino što slike nisu baš neke ima da kresne ko iz topa(treba dok malo povuče goriva)samo kurblaj i malo gas pumpajnema šta f10 je ko picino oko
i ti brate imas mocan setup negdje sam procitoitalkit alunardopolini usismultivar zar ne?to bi trebalo da jede asfalt
ohoh premocan setup al meni je isto drazi ovaj moj manji skuter @pajo kako se tebi ponaso skuter sa ovim usisom i koje si kombinacije probo sa njim?