Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat Hebo Next Genration minarelli - info

<< < (5/10) > >>

SlowRider:

--- Citat: Lule_50 - 07 Siječanj, 2009, 13:41:48 ---
--- Citat: robert - 06 Siječanj, 2009, 23:06:12 ---šta ti vrijedi dali diđe remen do kraja kad rolice moraš naručivati ako ih ovdje nema?

--- Kraj citata ---
ima rolica za kupit kod nas,samo ne u svakom ducanu,jer je ista dimenzija ko serijskih rolina od ditecha!ja sam bio u malom motu tu u rijeci kraj mene i bile su tezine 7.0 i jos neke preteske pa sam narucio cekao tjedan dana i sve ok! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jel mozes reci jos par detalja o variomatu?  :dontknow:

Lule_50:

--- Citat: SlowRider - 07 Siječanj, 2009, 13:46:49 ---
--- Citat: Lule_50 - 07 Siječanj, 2009, 13:41:48 ---
--- Citat: robert - 06 Siječanj, 2009, 23:06:12 ---šta ti vrijedi dali diđe remen do kraja kad rolice moraš naručivati ako ih ovdje nema?

--- Kraj citata ---
ima rolica za kupit kod nas,samo ne u svakom ducanu,jer je ista dimenzija ko serijskih rolina od ditecha!ja sam bio u malom motu tu u rijeci kraj mene i bile su tezine 7.0 i jos neke preteske pa sam narucio cekao tjedan dana i sve ok! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jel mozes reci jos par detalja o variomatu?  :dontknow:

--- Kraj citata ---
nisam obracao pozornost dal dize remen do kraja,trenutno mi je skuter u dijelovima i slaze se tako da cim ga sredim cu provjerit to,sa serijskim variomatom od 0 do 20 mi je slabo vuko i onda dobio šus a sa hebotom imam cijelo vrijem isto ubrzanje od nule dobro povuce,izgleda mi kvalitetnije od polini speed controla i malossi multivara!po meni dobra investicija! :toothy9:

hac:

--- Citat: robert - 07 Siječanj, 2009, 00:03:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2009, 00:01:14 ---Ja imam MHR variomat iz Overrange paketa (ali za Piaggio) i kanali su jednako (ne)obradjeni kao i kod obicnog multivara.
Nista sto se finim brusnim papirom nebi moglo dotjerat na zadovoljavajucu razinu za 20-tak minuta

--- Kraj citata ---
a ja uvjek mislio da ti imaš start preko anlasera! :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa vjerovatno i ima jer je to pia,alnaser kupla preko zubaca na ventivaru......na mina se mora skinut kvačilo alnasera za OR

3alfa3:

--- Citat: hac - 07 Siječanj, 2009, 14:12:12 ---
--- Citat: robert - 07 Siječanj, 2009, 00:03:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2009, 00:01:14 ---Ja imam MHR variomat iz Overrange paketa (ali za Piaggio) i kanali su jednako (ne)obradjeni kao i kod obicnog multivara.
Nista sto se finim brusnim papirom nebi moglo dotjerat na zadovoljavajucu razinu za 20-tak minuta

--- Kraj citata ---
a ja uvjek mislio da ti imaš start preko anlasera! :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa vjerovatno i ima jer je to pia,alnaser kupla preko zubaca na ventivaru......na mina se mora skinut kvačilo alnasera za OR

--- Kraj citata ---

tako je

robert:
pa nemojte odmah na mene galamiti :toothy10:
pogledao sam malo bolje ventivar na piaggio mašinama! a da budem iskren piagio mašine me nikad nisu toliko ni zanimale pa do sada nisam ni obraćao pažnju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju