Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat Hebo Next Genration minarelli - info
robert:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2009, 00:01:14 ---Ja imam MHR variomat iz Overrange paketa (ali za Piaggio) i kanali su jednako (ne)obradjeni kao i kod obicnog multivara.
Nista sto se finim brusnim papirom nebi moglo dotjerat na zadovoljavajucu razinu za 20-tak minuta
--- Kraj citata ---
a ja uvjek mislio da ti imaš start preko anlasera! :dontknow:
Losinj:
i kome od vas ovdje osim meni i slow-u nedize remen do kraja a imate multivare :icon_scratch:
SlowRider:
--- Citat: Losinj - 07 Siječanj, 2009, 00:05:26 ---i kome od vas ovdje osim meni i slow-u nedize remen do kraja a imate multivare :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Robertu takodjer i jos 10-ak multivara za koje sam se uvjerio na minarelliju.
@Robert Piaggio ti nema kuplung anlasera, on ima bendex koji okrece ventilator tako da uvijek imaju anlaser (jedino ako stave neki trkaci ventilator bez zubi, tipa drive face za drag)...
Znam da TOP-ov variomat izgura remen do vrha...
robert:
a da, sad mi je jasno!
Lule_50:
--- Citat: robert - 06 Siječanj, 2009, 23:06:12 ---šta ti vrijedi dali diđe remen do kraja kad rolice moraš naručivati ako ih ovdje nema?
--- Kraj citata ---
ima rolica za kupit kod nas,samo ne u svakom ducanu,jer je ista dimenzija ko serijskih rolina od ditecha!ja sam bio u malom motu tu u rijeci kraj mene i bile su tezine 7.0 i jos neke preteske pa sam narucio cekao tjedan dana i sve ok! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju