Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat Hebo Next Genration minarelli - info
SlowRider:
imao sam prilike vidjeti variomat i moram priznati da sam odusevljen zavrsnom obradom proizvoda, za razliku od malossi variomata, a i dosta ostalih.
usput sam izmjerio variomat i to je jedini koji ima u teoriji mjere da pogura remen od 16.5mm do vrha. :headbang:
kasnije cemo saznati jos neke detalje... a mora biti bolji od malossi multivara, i onda bi prednosti bile sljedece za jednaku cijenu:
uz hebo se dobiju 3 seta rolica koja su korisnija nego kod malossija 1 set od 7gr.
kod hebo variomata rolice moraju trajati mnogo dulje, isto tako i klizaci variomata koji su multivaru boljka pa zvecka na sve strane i na kraju se potrose vodilice
puno linearniji rad hebo variomata naspram multivara
nema potrebe za kupovinom torq drivera sa hebo variomatom
andy:
Ja se dvoumim između ovog variomata i stage6.. Jer multivar je za smeće, neda mi se klizače svako malo mjenjat a i vodilice su pojedene malo... :angry7:
danc00:
http://www.youtube.com/v/KfudcFlrkok&hl=en&fs=1
Evo ovo sam sad dobil sa Hebo variomatom i rolicama 4.1g
Samo sam htel reči da inače sa serijalom mi je bila max brzina po ovom brzinomjeru malo iznad 80km/h, a sad diže remen i dosta preko. A remen sam mjerio prije par dana i širina mu je 15,5mm, znači dosta pretanak. Ovaj tj će mi stići original Hebo remen koji je nešto duži pa bumo vidli... i da kad se motor zagrije okretaji i max brzina padnu, okr za 200 a brzina na malo iznad 80km/h, al jbg pakleno je vruče vani u normalnim uvjetima se to valjda nebu dešavalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju