Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 torque control VS delta

<< < (6/9) > >>

aprilija top:
ovaj g2 evo2 kaj imam ima tak masivne pakne da je slow osto bez teksta ima tolko mesa i tolko je siroka feroda pre dobro si ga napravili to pokrene tenk kak zgleda

SlowRider:

--- Citat: aprilija top - 31 Prosinac, 2008, 16:36:14 ---ovaj g2 evo2 kaj imam ima tak masivne pakne da je slow osto bez teksta ima tolko mesa i tolko je siroka feroda pre dobro si ga napravili to pokrene tenk kak zgleda

--- Kraj citata ---

Da fakat, to je prava mrcina od kvacila  :o

Meni je ovo kvacilo interesantno zbog malo drukcijeg sastava feroda.
Da li je itko procitao kakve komentare?

Dirk23:

--- Citat: aprilija top - 31 Prosinac, 2008, 16:36:14 ---ovaj g2 evo2 kaj imam ima tak masivne pakne da je slow osto bez teksta ima tolko mesa i tolko je siroka feroda pre dobro si ga napravili to pokrene tenk kak zgleda

--- Kraj citata ---

Mislim da nije bitno koliko masivno izgledaju, i koliko mesa imaju, nego od kojeg su materijala napravljene  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: Dirk23 - 02 Siječanj, 2009, 15:08:22 ---

--- Kraj citata ---

Mislim da nije bitno koliko masivno izgledaju, i koliko mesa imaju, nego od kojeg su materijala napravljene  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kod polinija je sigurno bolji materijal nego na serijskome, ako bi dodao tome vecu povrsinu, bolji rezultat je zajamcen.

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 02 Siječanj, 2009, 17:02:55 ---
--- Citat: Dirk23 - 02 Siječanj, 2009, 15:08:22 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kod polinija je sigurno bolji materijal nego na serijskome, ako bi dodao tome vecu povrsinu, bolji rezultat je zajamcen.

--- Kraj citata ---

Delta i 2g su sigurno kvalitetniji od serijskog kvacila!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju