Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 torque control VS delta
black-rox:
--- Citat: Dirk23 - 31 Prosinac, 2008, 14:50:12 ---pogle par postova dole, sta mi se deslio sa s6 radilicom, pa ti mozda nesto bude jasnije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
joj ta radilica je tebi jasno da to uopće ne radi s6 oni samo ime šišnu7 gore i to je to,šta nisi poslal privatni pm tamo glavnome na reklamaciju radilice.....
aprilija top:
joj kuplung ko kuplung svoko fali svojega ja hvalim g2, hac deltu,a nakraju sve je to isto smece nas gust u svakom slucaju je sve bolje od serijale inace ja prakticiram smo polini i nevolim mjesat razlicite proizvodace al opet nemres tolko zaradit kolko sve kosta a svi bi se sto brze vozili :toothy9:
Dirk23:
da, jasno mi je da ne rade, kao i masu drugih stvari, samo ljepo upakiraju i izreklamiraju, mislim da im to nikako ne ide u prilog, i mislim da to sve govori o njihovoj profesionalnosti, strucnosti i ciljevima! Da da, pisao sam, i stvarno su mi izasli u susret, odjeb, lagani :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: aprilija top - 31 Prosinac, 2008, 14:56:41 ---joj kuplung ko kuplung svoko fali svojega ja hvalim g2, hac deltu,a nakraju sve je to isto smece nas gust u svakom slucaju je sve bolje od serijale inace ja prakticiram smo polini i nevolim mjesat razlicite proizvodace al opet nemres tolko zaradit kolko sve kosta a svi bi se sto brze vozili :toothy9:
--- Kraj citata ---
A ja sam za polini i stage6,a uzmem i neke stvari od malossi ali uvijek razočaranje kako je to loše napravljeno za sada od s6 samo v-force,ali sam ga riješio i sada je i on pic :icon_thumright:
dino gp1:
Ja kupujem kvacilo i ne mogu se odlučiti između polini g2 i stage6, nekako u polini imam više povjerenja :dontknow:
Često nekog vozim na motoru pa mislim da bi polini kvacilo više trajalo :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju