Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 torque control VS delta
vpucko:
--- Citat: dino gp1 - 02 Siječanj, 2009, 17:19:44 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Siječanj, 2009, 17:02:55 ---
--- Citat: Dirk23 - 02 Siječanj, 2009, 15:08:22 ---
--- Citat: aprilija top - 31 Prosinac, 2008, 16:36:14 ---ovaj g2 evo2 kaj imam ima tak masivne pakne da je slow osto bez teksta ima tolko mesa i tolko je siroka feroda pre dobro si ga napravili to pokrene tenk kak zgleda
--- Kraj citata ---
Mislim da nije bitno koliko masivno izgledaju, i koliko mesa imaju, nego od kojeg su materijala napravljene :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kod polinija je sigurno bolji materijal nego na serijskome, ako bi dodao tome vecu povrsinu, bolji rezultat je zajamcen.
--- Kraj citata ---
Delta i 2g su sigurno kvalitetniji od serijskog kvacila!
--- Kraj citata ---
sorry, al kako su meni ovaki komentari smjesi... ono ma samo da sudjeluje u raspravi (mozda pokaze neko "znanje" ili stogod vec) hehehehehehe...
Hrga:
e tocno to ves, jbg moro sam napisat :D najgori je dino gp1 posto nigdje nist pametno ne napise nego samo potpis :laughing6: vidi se da je decko nacitan ali nema bas iskustva tako da, nemam ja nist protiv njega ali je jednostavno glupo takve postove ostavljat
dino gp1:
--- Citat: Hrga - 02 Siječanj, 2009, 18:26:25 ---e tocno to ves, jbg moro sam napisat :D najgori je dino gp1 posto nigdje nist pametno ne napise nego samo potpis :laughing6: vidi se da je decko nacitan ali nema bas iskustva tako da, nemam ja nist protiv njega ali je jednostavno glupo takve postove ostavljat
--- Kraj citata ---
Napisao sam ono što je, serijsko piaggio kvacilo sigurno nije kvalitetnije i izdržljivije od polini ili malossi kvacila koje se koriste za trke... ::) da je onda se ta kvacila ne bi prodavala :icon_thumright:
Hrga:
ne kazem za ovaj post nego opcenito
Dirk23:
Vidim i da sam ja prozvan, pa da reagiram, ono sta neznam, ne komentiram, a isto tako ne volim, da kada ja nesto pitam, da mi neko daje savjete, a nema pojima (soli pamet), a ovo sam napisao, jer iz iskustva znam, i u vezi auta, skutera i motora, da je materijal puno bitniji od samog izgleda, i nesto sta izgleda puno jadnije, ima puno vise ucinka, od vizualno ljepih stvari.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju