Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 torque control VS delta

(1/9) > >>

gumy:
eto molim iskustva ko je koristio stejđovo kvačilo, gledam što da frendu naručim za roxa(due+, top radilica, c16, 21karb, multi itd). delta mu se raspala nakon jedno 5000 km, cjelo vrijeme su osigurači iskakali(ništa nije krivo složeno moje kvačilo ima nekih 8000km i sve 5), na kraju je napuko jedan nosač di se kači osigurač, pa je odlučio kupit novo. eto za deltu treba oko 600kn + 150ak kn za set oprugica (trebaju plave, nebi mu stavljo ove koje su sad na kvačilu), a za prvu ruku se može i sa crnima skroz otpuštenima probat.  kolko vidim stejđ je oko 600ak kuna, s tim da black-rox kaže da se dobiju bijele i crvene oprugice s kvačilom. pa nebi htjeo bzvz kupit a da nevalja. što se tiče štelanja to nije problem jer ide sve kak je bilo. ili ako je neko koristio polini 2g, pa da nešto kaže više.

neer:
jel to opet kemijate s matkovicevim skutercicem  :toothy3:

black-rox:
Znači s njim dobiješ bijele najmekše opruge i crvene najtvrđe postoje i narančaste srednja tvrdoća njih moraš posebno kupiti,utege koji idu iza i ima za kupiti još utege neke specijalne jedino sranje nema nikakvih upustava za to kvačilo pa si malo onda na čudu,ja sam za sada zadovoljan,još ga testiram da vidim šta to sve može i plus je ne moraš ništa skidati dole osim zvona da ga naštelaš :icon_thumright:

hac:
s6 je zgodniji za štelat,ni lova nije zanemariva....ali ja bi svejedno na taj setup deltu stavio......mislim da se dugoročno više isplati......pogotovo ak je kolega malo teži ili če bit vožnje u dvoje

gumy:
hac ako vi tako kažete onda će ići opet delta, nisam se susreo s stejđom pa neznam kako je, vidim da ga dosta ljudi stavlja. al ići će opet delta, valda će biti više sreće ovaj puta :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju