I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U garaži ja i runner i radilica skupa slavimo xd :laughing9:javascript:void(0);
Citat: Marekvz1 - 31 Prosinac, 2008, 00:59:33može,vježbaj dotle neboj se imam ja prakse kod susjede
može,vježbaj dotle
zvezde plesu samnom da imam 6 kg opijata nebi razmisljo a posto nema onda razmisljam... neam pojma ee
Imam ja opijata, ne bas 6kg...... al ima da se vecina foruma prekobaci..... a rakije imam tocno 2200l !
ma slabo je to mi danas za 3400 kn kupili cuge ,ima puna garaza i za jest nekog parizera po 18,99kn
Citat: dino_sk - 30 Prosinac, 2008, 22:03:36ma slabo je to mi danas za 3400 kn kupili cuge ,ima puna garaza i za jest nekog parizera po 18,99kn za 3400kn bi kupio 2g koxa za sebe i cjelu veče bio dignit hehe a za ostatak novca za ekipu nekih 10g travice jebeš alkohol nije više u modi, bio je dok je al capone bio živ kad se nije smjelo prodavat alkohol, a dog. bi se ako bi htjeli eksera haha to nekako najjeftinije izađe a najbolje djelovanje
Citat: Crazy Kuree - 31 Prosinac, 2008, 04:21:59Citat: dino_sk - 30 Prosinac, 2008, 22:03:36ma slabo je to mi danas za 3400 kn kupili cuge ,ima puna garaza i za jest nekog parizera po 18,99kn za 3400kn bi kupio 2g koxa za sebe i cjelu veče bio dignit hehe a za ostatak novca za ekipu nekih 10g travice jebeš alkohol nije više u modi, bio je dok je al capone bio živ kad se nije smjelo prodavat alkohol, a dog. bi se ako bi htjeli eksera haha to nekako najjeftinije izađe a najbolje djelovanje da, poslje sta si 10 dana za redom pijan, naravno da te vise boli kita
kod ortaka u gajbu, ekipa i neke nepoznate picke
doma