Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ima li kakvih susreta uskoro???
corky:
ja imao lošu noć i kad sam došao kući izveo motor iz garaže i uša u kuću i zaspa :sad1: :sad3:,,, ostatak predatora kako nije znao za dogovor išao na điradu do meštrovićevog mauzoleja.... :dontknow: :dontknow:
štetaaaa
Doomsday:
--- Citat: corky - 31 Siječanj, 2007, 01:58:20 ---ja imao lošu noć i kad sam došao kući izveo motor iz garaže i uša u kuću i zaspa :sad1: :sad3:,,, ostatak predatora kako nije znao za dogovor išao na điradu do meštrovićevog mauzoleja.... :dontknow: :dontknow:
štetaaaa
--- Kraj citata ---
Biće je to razlog šta nisi trza na poruku koju san ti posla... Oxio pod fibron mi je da tvoje brojeve... I je, baš šteta...
StreetRunner:
--- Citat: Doomsday - 31 Siječanj, 2007, 08:28:26 ---
--- Citat: corky - 31 Siječanj, 2007, 01:58:20 ---ja imao lošu noć i kad sam došao kući izveo motor iz garaže i uša u kuću i zaspa :sad1: :sad3:,,, ostatak predatora kako nije znao za dogovor išao na điradu do meštrovićevog mauzoleja.... :dontknow: :dontknow:
štetaaaa
--- Kraj citata ---
Biće je to razlog šta nisi trza na poruku koju san ti posla... Oxio pod fibron mi je da tvoje brojeve... I je, baš šteta...
--- Kraj citata ---
Ima u Boga dana bi će vrimena za još đireva,ne triba sad drame radit.Idući put bit će nas još više :headbang: :glasses9: :frajer:
Punisher:
Pa *****u misa bimbirisa nije valjda da sada glasim za forumskog homica?!
Kako si zenske mogu reci jedna drugoj da su lijepe mogu valjda i ja komentirati da ste se upicanili, pogotovo Doomsday... :o
[/quote]
:laughing7: za ovo prvo ... bi li to htio pa pokušavaš do toga doći na ono neindirektan način :laughing11:
a za sve skupa... šala... šala... jesi kad čuo za to ??
razvedri se :hello: :icon_thumright:
Mr J:
--- Citat: Punisher - 31 Siječanj, 2007, 12:00:39 ---
--- Citat: ---
Pa *****u misa bimbirisa nije valjda da sada glasim za forumskog homica?!
Kako si zenske mogu reci jedna drugoj da su lijepe mogu valjda i ja komentirati da ste se upicanili, pogotovo Doomsday... :o
--- Kraj citata ---
:laughing7: za ovo prvo ... bi li to htio pa pokušavaš do toga doći na ono neindirektan način :laughing11:
a za sve skupa... šala... šala... jesi kad čuo za to ??
razvedri se :hello: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma tesko mi se razvedriti kada me copila neka ultrajaka gripa a vidi vremena vani... :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju