Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ima li kakvih susreta uskoro???
eladio:
--- Citat: Mr J - 31 Siječanj, 2007, 13:30:52 ---
--- Citat: Punisher - 31 Siječanj, 2007, 12:00:39 ---
--- Citat: ---
Pa *****u misa bimbirisa nije valjda da sada glasim za forumskog homica?!
Kako si zenske mogu reci jedna drugoj da su lijepe mogu valjda i ja komentirati da ste se upicanili, pogotovo Doomsday... :o
--- Kraj citata ---
:laughing7: za ovo prvo ... bi li to htio pa pokušavaš do toga doći na ono neindirektan način :laughing11:
a za sve skupa... šala... šala... jesi kad čuo za to ??
razvedri se :hello: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma tesko mi se razvedriti kada me copila neka ultrajaka gripa a vidi vremena vani... :happy8:
--- Kraj citata ---
razvedri se.. i vani je vedro :toothy3:
sad ce ekipa djir :redface:
Doomsday:
Kako se vidi iz priloženog (dobro, možda se ne vidi, ali ja znan :icon_biggrin: ), ovi vikend radin... :sad1: :sad3:
Ali, sljedeća dva san slobodan... I budno ću pratit vremensku prognozu... :hehe:
Tako, ako stvarno učini vrime, glasan za Knin! A ako ne, onda opet Šibenik... Ili ako neko ima bolji prijedlog... :binkybaby:
Svakako bi tribalo organizirat opet neki đirić... Možda to učinit i tradicijon, bar za ekipu na moru... :headbang:
A ako se ova drama sa amortizerima riješi, možda i gospođina pozadina vidi puta... :laughing7:
Ajmo, ko ima volje... :sign113:
StreetRunner:
A da odemo obić makarsku rivijeru,ono brela,tučepi,baška voda pa na svakoj rivi popit kavu.
Šta kažete na to :glasses9: :frajer:
Doomsday:
Nije loša ideja, iako tu ja iman najmanje za vozit... :angry9:
:toothy9:
Malo je daleko za ove sjevernije, ali moglo bi se, ako zadrani i šibenčani imaju volje... :icon_scratch:
Naravno, ako vrime posluži... :dontknow:
A, moga bi i ko iz Dubrovnika na takav đirić, je daleko, ali nije strašno... :binkybaby:
Ajmo ekipa, svi prijedlozi dobrodošli... Da nam Izd pukne od ljubomore jer je on bija na nekoj pišljivoj kubi, umisto sa nama... :laughing7:
Punisher:
Hmm... za đirić sam uvijek (ako sam slobodan :laughing7:)... samo mislim da necu moc do daljnjega na duže ture dok ne sredim skut... ozbiljno me zafrkava pa ću ga kompletno rastaviti da vidim koji mu je dim :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju