Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ima li kakvih susreta uskoro???
Punisher:
--- Citat: r.e.! - 29 Siječanj, 2007, 17:41:26 ---Jeli ono s naočalama Doomsday? :cvikeri: :1think:
Ne odvaja se od kineza ali se pomalo primiče Nexusu :rofl1: :sign020:
--- Kraj citata ---
:laughing7: i Doomsday i ja :laughing7:
Evo ovako:
Na prvoj slici su IZd i Doomsday, na drugoj naše bolje polovice (nekima četvrtine :laughing3:) i iza vidite kafić di smo sidili i ćaskali :laughing7: , a na zadnje dvije ja i Doomsday (jelda da je faca sa cvikama :glasses9: :sign10: :rofll: ).
Punisher:
--- Citat: Mr J - 30 Siječanj, 2007, 10:39:02 ---Lijepo, lijepo... Vidim pile su ulickane! A ni vi niste nista losiji! :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Stvarno vas je vrijeme posluzilo... Jedva cekam proljece...
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing6: nemoj da djedica naš pročita tvoj post... odmah će nabaciti komentar na ovo :toothy10:
Mr J:
--- Citat: Punisher - 30 Siječanj, 2007, 11:03:01 ---
--- Citat: Mr J - 30 Siječanj, 2007, 10:39:02 ---Lijepo, lijepo... Vidim pile su ulickane! A ni vi niste nista losiji! :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Stvarno vas je vrijeme posluzilo... Jedva cekam proljece...
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing6: nemoj da djedica naš pročita tvoj post... odmah će nabaciti komentar na ovo :toothy10:
--- Kraj citata ---
Pa j****u misa bimbirisa nije valjda da sada glasim za forumskog homica?!
Kako si zenske mogu reci jedna drugoj da su lijepe mogu valjda i ja komentirati da ste se upicanili, pogotovo Doomsday... :o
StreetRunner:
Vidi nam Doomsdaya šta je lud,pravi bajker :toothy10: :headbang:
A lipo lipo,ža mi je šta nisan bija ali odužit ću se već nekako. HOMERUNNER :laughing7: :laughing9: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :toothy10:Ova van je dobra :glasses9: :frajer:
eladio:
glavno da ste nam sezonu otvorili :odlicno:
manekeni :D:
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju