Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ima li kakvih susreta uskoro???
IZd:
Dragi skuteraši-forumaši,
S obzirom da nisam član nikakvog moto(skuter) kluba jer nažalost zbog svojih obveza ne bih mogao biti kvalitetan član, stoga se zalažem za nekakve povremene susrete (svaka 2-3 mjeseca) negdje nas forumaša, pa tko može neka dođe, a tko ne može doći će drugi put. Ne znam je li tko pokušavao do sada organizirati nešto slično???
S obzirom da je većina skutera u garažama (zimski period), a mi Dalmatinci imamo malo sreće ove godine jer temperatura ne pada ispod 10 C, u prvom redu pitam forumaše Zadarske, Šibenske i Splitske županije ima li smisla naći se negdje na pola puta na nekoj nedjeljnoj kavi, bez puno pompe ... pa ako je i hladno, možemo sada početi malo razgovarati o ožujku...realizacija ne mora biti žurna, bitno je da se nađemo i popijemo kavu zajedno, da se malo upoznamo!
Kada sam u Splitu prošle godine upoznao Doomsday-a on se isto složio s ovakvom idejom (UličniTrkač nam je zaspao na sastanak pa nemamo njegovo mišljenje).
Kako za tjedan dana putujem na Kubu i vraćam se sredinom veljače, valjda imamo dosta vremana da raspravimo o ovoj maloj ideji...
Idemo...komentari, kritike, prijedlozi, mjesta ...
mrcina:
hej pa i mi u metropoli se vozimo nije samo kod vas sunčano.
evo ja več mjesec dana molim svoje zagrepčance da se sastanemo da im udijelim milostinju u obliku forumskih iskaznica, a oni niš kao da ih ne zanimaju popusti i ostale prednosti članstva.
IZd:
Ma, u biti sam mislio na SVE forumaše, ali mi se činilo da bi najlakše mogao za prvi put proći "djelomično Dalmatinski susret".
Nemam ništa protiv da se svi nađemo, dapače...
Usput, što moram napraviti da bih dobio iskaznicu???
eladio:
natuci postove :toothy3:
StreetRunner:
E pa IZd ne bi bilo loše susret u Zadru.To nam je svima negdi na po puta ali to je samo prijedlog tako da može i neka druga mista :glasses9: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju