Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 09:07:05Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo. pitaj ga ti ..ja ne mislim izdvajat....eventualno ulagat u nesto (ne s ciljom zarade , vec da se vrati ulozeno) ono sto je cinjenica je da ja za sad pomno pratim, i cekam, radim na nekim drugim stvarima i kad dodje vrijeme cu se i ja prikljucit vise nego jasno.. sto se tice krznenih, par somova cu moci uloziti , nista znacajno, tako da je to projekt koji mozemo jedino zajedno organizirat sto se tice sponzora, trebali bi probat pitat neku pivnicu, znate neku vezu?
Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo.
elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.
Citat: eladio - 06 Siječanj, 2009, 18:41:02Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 09:07:05Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2009, 08:48:37elad neče sad niš da se upleče sve je na našim leđima a on daje zeleno ili crveno svjetlo.pitaj ti elada kolko je on spreman krznenih zivotinica izdvojit tak da znamo s cim raspolazemo i na cem smo. pitaj ga ti ..ja ne mislim izdvajat....eventualno ulagat u nesto (ne s ciljom zarade , vec da se vrati ulozeno) ono sto je cinjenica je da ja za sad pomno pratim, i cekam, radim na nekim drugim stvarima i kad dodje vrijeme cu se i ja prikljucit vise nego jasno.. sto se tice krznenih, par somova cu moci uloziti , nista znacajno, tako da je to projekt koji mozemo jedino zajedno organizirat sto se tice sponzora, trebali bi probat pitat neku pivnicu, znate neku vezu? mom starom je prima sponzor,pa cu rec starom da pita ako su zainteresirani za dat nesto para,ili bar pica nesto ili sator neki. javim kad saznam nesto
zašto ne,pa ne bude u turskoj.