Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: speedburn2 - 27 Prosinac, 2008, 15:11:55ja dolazim, ako rjesim pitanje motora sta bi trbalo biti 100% rjeseno ako to rjesis,mozemo ti,speed ako ce ic i ja skupa ic
ja dolazim, ako rjesim pitanje motora sta bi trbalo biti 100% rjeseno
sp?
da
Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2008, 12:52:11dayamaha aerox2god stara, 2000 km, stoji u garazi vec god dana, rjetko vozena, 7000kn
ajde dobro... ti odlucujes.
od svega toga niš jer ako se zna da se tamo skupljaju narkići a što misliš da tamo ne dolaze plavci.ako mislite raditi nešto ozbiljno i ako mislite tamo imati komade i ako mislite da vam dođu ozbiljniji skuteraši sa foruma sa prijeđenih nekih 500km izvolite se potruditi inače niš od skupa.neželim biti zajeban i odjeban i zatvoren u buksu a to mišljenje dijele svi članovi foruma KOJI SU SA FORUMOM OTPOČETKA , velika događanja moraju prijaviti jer je tako po zakonu.ako se ne mislite držati zakona onda se ljepo izvolite obratiti eladiu i raskinuti članstvo tj. poništiti prijavu na forumu.u ime foruma te dogovori na forumu moraju biti u skladu sa zakonom ako neželite davati lovu u proračun i ako neželite plavce da vam vise za vratom.toliko od mene, dežurnog plavca foruma.
Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2008, 13:34:03ajde dobro... ti odlucujes. a jbg, ionako nece sugo ostati u dobrom serijskom stanju, prvo nju treba dovest doma pa cemo dalje, al treba samo para, jbm mu kako na lotu nemogu dobit
pa rađe onda u sumu, j#bote, di cu spavat, tamo di su oni pisali, srali i rigali, brrr, ti napusteni objekti, noo nooo!Slikaj, pa posalji!