ja bi dosao...
samo neznam dal ce mi motor bit gotov, al ako ne, uzicao bi nekog frenda, i naravno isao bi da se skupi nesto rijcke ekipe i da idemo svi skupa, normalna voznja, a ne unistavanje skutera, nebi mi bio problem doc, samo se organizirat...i da vrijeme pogodi...
evo slike meeta u rijeci...jednog od boljih....
jedan od boljih? mi smo se u vecen broju skupljali svaki dan u st
Zna rijeka napravit meet,sican se ja grobnika,koliko bi tu skutera bilo,ako nadjen cd sa slikama iz 2005te vidit cete koja su to okupljanja bila
od ovog meeta nema nista,neces skupit ljude ni nista,a i ako skupis do popodne ce se svi razletit svak na svoju stranu,tako da oni sta su dosli iz daljih krajeva i sta su osudjeni na dulji put ili spavanje tu su popusili..ove stvari govorin iz iskustva,bia san na dosta tih "velikih" meetova
ako se vec nesto organizira,lipo se dogovorite di cete svi skupa provest dan-dva,di cete spavat i tako,a mislin da je najlkase to sve organizirat na grobniku u sklopu motohappeninga ili speedweekenda,jer tili vi iz zg ili ne,al grobnik je centar hrvatske sta se tice motora,imate sta pojest,grad je relativno blizu,ima se di spavat,ima wc,prostor za stunt,eventualna voznja po stazi itd itd i moze se ostat 2-3 dana..samo moja jedna crtica...