I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
imay 2 nosaca jedan veci i ovaj drugi manji sto se sklapa na kraju sa vecim stavio sam ja to sve,,,,,malo sam se vise mucio sa onom lulicom u spuhu na pocetku al resili smo je....sutra idemo dalje...samo da sneg ne pada vise
ajd nemojte bedirat dečka na Božić,99% vas je za prvi spuh imalo LV ,nije baš toliko loš spuh
I ja sam imao Malossi prvi spuh i skuter nije uopće išao i pucao je iz auspuha sve dok nisam stavio LeoVinci. Razlika je u injectionu ili karbu npr. Meni Malossi ne odgovara nikako
malossi
yasuni
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: dino gp1 - 25 Prosinac, 2008, 19:32:25malossi Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2008, 20:55:28yasuni da vi koji ste ove god tek stavili spuhajd dobro za dinu, al proof da si kupovao spuh prije 2-3 il vise god bas bi kupio yasuni, nebi ti ga imao tko kupiti a sam sigurno ne bi sa sa ili sca narucivao, vec bi kao svi il lv, arrow, gianelli, a rijetko ko je imao malossii danas da kupujem spuh siguro ne bi uzeo lv al bome nebi ni mhr replicu jer je preskup s obzirom sta daje
pa bas to, prije 5-6 god kad sam tek dobio skuter, u gradu je bila ekipa od njih 10 i svi su imali il zx il onaj stari rs, tu i tamo koji arrow il polini, svi su vozili na gusu, rijetko ko je imao mhr replicu naprimjer, i kad vidis njih 10 kako lete cestom to je bio pojama danas stavis gus kao da se na serijali vozis, nisi uopće fora
kod nas u SRB trajno registrovani to je full prednost....