Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
skrecete sa teme al ajde...za sve koji seru da je leo vinche sranje...nek oni naprave bolji pa nek zarade kao i leo vinche...npr tt je za serijalu predobar spuh...malo ustelat i odlicnouostalom svaki aupuh ima svoju cjenupa tako i TT, ZXi od ostalih proizvodacatipa yasuni Z, R, C16, C20, C21normalno da ne mozete usporedivat tako spuhove....npr C21 je bolji od TT-a normalno da je, zato i kosta...jbm sve...TT je dobar spuh za serijalu i to je to, ko sta je C21 dobar za nakitanu bestiju...
Ne možeš uspoređivat TT i C21 to ko da uspoređuješ fiću i formulu 1 u HR će uvijek biti dobar leovince kad drugo ni nema lol
e koda sam znao da ces se ti javit, za tebe nije spuh ako nije yasuni ili za 4T serdarevic
Citat: Hrga - 26 Prosinac, 2008, 16:23:40e koda sam znao da ces se ti javit, za tebe nije spuh ako nije yasuni ili za 4T serdarevic Ti nisi skužio da meni je sve ok samo da nije leovince.......
Citat: black-rox - 26 Prosinac, 2008, 16:28:29Citat: Hrga - 26 Prosinac, 2008, 16:23:40e koda sam znao da ces se ti javit, za tebe nije spuh ako nije yasuni ili za 4T serdarevic Ti nisi skužio da meni je sve ok samo da nije leovince....... a arrow
koji je naj naj nacin da se spux zastiti od hrdje?cim da ga spricam Sta ga najvise dovodi to hrdje??Motor mi je garaziran kraj kotla pri temperaturi od 30"Ccele zime....
kad god ga nakvasiš, da li posle pranja ili posle kiše...obriši ga i pošpricaj wd-om kako kaže black...evo moj zx tako već godinu dana nema niti jednu tačkicu rđe! ! !
Mislim da bi nas Leeeeic progorio na boku od nekog Kitica.... Sto je rekao jedan lik TT je socialni spuh...al mi koji ga imamo ce mo mu dodeliti titula borca!!!ZAR NE?Ziveo Leo