Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
da i ja nesto kazem..tehnicki dio tuninga i stylinga je bio i ostat ce rigorozan --> dakle slobodno ostrije brisanjeostatak foruma ce ostati liberalan , ali to ne znaci anarhiju , treba imati ipak mjere u i zezanciji, pogotovo kad netko misli da je smijesan i zanimljiv a bas i nije offtopic je i dalje mjesto gdje se puno puno toga tolerira
Citat: eladio - 06 Siječanj, 2009, 18:27:46da i ja nesto kazem..tehnicki dio tuninga i stylinga je bio i ostat ce rigorozan --> dakle slobodno ostrije brisanjeostatak foruma ce ostati liberalan , ali to ne znaci anarhiju , treba imati ipak mjere u i zezanciji, pogotovo kad netko misli da je smijesan i zanimljiv a bas i nije offtopic je i dalje mjesto gdje se puno puno toga tolerira točno tako, samo što bi ja projekte i oglase isto stavio na listu
da i ja nesto kazem..tehnicki dio projekata , tuninga i stylinga i sl. je bio i ostat ce rigorozan --> dakle slobodno ostrije brisanje postovaostatak foruma ce ostati liberalan , ali to ne znaci anarhiju , treba imati ipak mjere u i zezanciji, pogotovo kad netko misli da je smijesan i zanimljiv a bas i nije offtopic je i dalje mjesto gdje se puno puno toga tolerira trznica ima vec totalno razradjena pravila koja su vec napisana i ne zelim ih objasnjavatako se nekog cesto brise, taj ce biti upozoren na PM bananje je nesto sto je rijetko potrebno , i tada cu ja u suradnji s kolegama odluciti o tome moderatorima nije duznost da brisu, to je nesto sto oni rade kad imaju viska vremena, olaksajte im posao prijavljujuci sve nepozeljne postove i chatove , jer oni svakako nemaju vremena samo za pretrazivanje nepozeljnih postova, posebno im mozete olaksati da sami ne pretjerujete svojim spamom...