Tehnički kutak > Tuning skutera

jel ovo normalno?

<< < (9/11) > >>

veka84sb:

--- Citat: Hrga - 23 Prosinac, 2008, 14:09:15 ---koji si ti lik ja nemogu vjerovat, ulozis tolke novce u skut i onda ne nastelas i vidis kako nejde, pa prodajes sve... jbt u krajnjem slucaju ako ovaj cilindar nebudes mogo sredit (a moze se bez problema) onda novi klip, specijala i vozi...

--- Kraj citata ---

Nemoj ga plasiti jos sa specijalama ....nema potrebe ovo ti moze svatko srediti i to par min posla ,...samo malo rubove obraditi ,zagladiti i slazi pilu.

Neisplati ti se sada odustati kada si vec pare izbrojao ,sada izguraj do kraja, samo polako i bez zurbe sve ce sjsti na svoje....ako gdje zapne imas forum  :headbang:

hac:
to su normalne stvari koje treba rješit prije montaže kita.....evo par slika iz moje kolekcije,na slikama su prelivni kanali  M gus kita jednog kolege sa foruma.......kit je odvezao 5-6 tkm prije neg je došao kod mene na turpijanje,komadi u rubovima su podpadali na prvi dodir biaxa

veka84sb:
e koliko sam se toga nagledao  :sad1:

Hac kako si samo ovo uspio slikati i sa cime ??? Koji je promjer cilindra?

hac:
47 mm malossi gus......macro opremom za fotografiranje

3alfa3:
@hac:

kad je taj gus sa slike prvi put proradio, mora da je unutra izgledalo ko kad malo dijete jede chips  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju