Tehnički kutak > Tuning skutera
jel ovo normalno?
hac:
alfa vjerovatno baš tako,chipi chips.......ipak je odvezao nekih 5-6 tkm bez problema........ja uvjek radim blueprinting svakog cilindra prije ugradnje,zna bit svega,nejednakih prelivnih,komada gusa koji čekaju kad če otpast u prelivnima......nedavno je bio jedan TPR na stolu sa razlikom lijevog i desnog ispuha za nekih 3 stupnja.....vjerovatno se je smaknuo kalup kod ljevanja cilindra
dhorvat:
Drugim riječima cijene su iste ili neznatno manje, a fušari se sve jače :toothy3: :toothy12: :toothy12:
gumy:
stavljali frendu novu mhr replicu na runnera, oštećenje na nikasilu, napuko na kanalu jednom.. malo prešmirglali taj rub i vozi već 2 mjeseca kit..
jebiga takve stvari se trebaju provjeriti prije montaže
2TDottore:
ja to nebi sigurno stavljao na motor.ako vec posteno platis kit onda s njim valjda bi trebalo bit sve ok.Ja da vidim takva sranja na cilindru odma bi to vratio di sam kupio i trazio novo pa nek onda oni rade s tim cilindrom sta hoce.Nek ga slikaju i salju u tvornicu da opravdaju ovaj drugi sta bi mi dali a mene bas briga bitno da dobijem dobar.
area mf:
eo kolege sad sam bio u trgovini di sam ga kupio i naravno ja sam kriv,kao ulje nevalja(motul 710)pa šema "ma to ti je u redu" to tako mora itd pa su mi rekli da dodjem 7.1 pa će poslat cilindar tamo gdje su ga naručili kao da oni vide jel to stvarno do završne obrade,pa sam im rekao da se ne trude da u svakom slučeju mi neće poslat novi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju