Tehnički kutak > Tuning skutera
jel ovo normalno?
area mf:
ovak pitanje samo za iskusne tunere.danas sam rastavio termo grupu(due+)novo nije prešla par kilometara,nije ni razrađena,kad imam šta vidjet na cilindru ima 2 blaga risa!!!!kad sam ga sastavio radio je u leru oko 3 sata(ne odjednom)već kroz tjedan dana..nazoven frenda svog i pitam ga zašto se to desilo a on mo kaže da je to normalno dok se nerazradi i nesjedne sve na svoje mjesto.risevi se jako jako malo osjete pod noktom...nerazumijem sve picikato očišćeno prije sastavljanja,nauljeno,fino sve sjelo ko budali šamar.....nekužim jel to stvarno mora tako dok se ne razradi?? :dontknow:
Drnda:
ja sam to dosta puta vidio, mozda to karike naprave prije nego li legnu lijepo i prilagode se premy cyl
area mf:
ja se nadam da je to,nema šta drugo biti..
3alfa3:
Jednostavno: riseva NE SMIJE biti i svakako su rezultat neke greske.
Ako je sve savrseno oprano u benzinu kod ugradnje, ako je filter zraka uredan, onda moze jedini uzrok biti losa kvaliteta izrade.
Jesi prekontrolirao kanale da nemaju ostre bridove koje mogu ostetiti kariku, a trunje od tog kontakta napraviti riseve? Proizvodjaci u cilju sto manje cijene izrade stede na kontroli proizvoda i onda zna biti velikih problema. Ne samo u auto/moto svijetu.
area mf:
sve po ps-u,nemogu vjerovat,bokte nisam ga ni provozao ko čovjek,šta sad radit??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju